Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте проінформувати Вас про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2020

Дата проведення: з 23 по 25вересня 2020 року
Місце проведення: м. Київ, Броварський проспект, 15
Міжнародний виставковий  центр

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій програмі виставкипередбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, упаковки та технологій для фахівців галузі, а також:

  • Підсумки проведенняКонкурсупродукції у категоріях:  Кращий Великодня  випічка 2020;  Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020;  Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020  (участь платна).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів
  • Виставка конкурсних зразків
  • ПроведенняКонференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Положення про Конкурс та Програма конференціїбудуть опубліковані на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів: www.vap.org.ua

Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готує спеціальні цінові пропозиції: для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП  (стіл, вітрина, 2 стільці), як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.


Для участі векспозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо надати заявку на участь в стенді та надати зразки для виставки.

Всі питання щодо участів Конкурсі та експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставки продукції від Українських виробників надсилайте на електронну адресу: standart@vap.org.ua, або факсом: +38 044 529-62-56.

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах ділової  Програми виставки.

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП.

  • Поділитись: