Спекти домашній хліб

 

Спекти домашній хліб

Завдання, під час якого варто врахувати наступне

⠀Вибір муки

⠀Адже від неї залежить, яким буде хліб. З щільною серединкою, повітряний, чи хрусткою скоринкою.

⠀Закваски чи дріжджі

⠀На дріжджах хліб підходить швидше. Для закваски потрібно більше часу. Вона надає хлібу особливий смак. Її легко приготувати дома: змішати муку та воду і залишити бродити.

⠀Хлібу потрібен кисень

⠀Щоб він вийшов повітряним, помніть його хоча б 3 рази, поки він підходить. Таким чином тісто насититься киснем.

⠀Температура

⠀Має бути спочатку висока заради хрусткої скоринки. Потім зменшуйте градус. Так ваш хліб не буде сухим.

⠀Правильне охолодження

⠀З духовки гарячий хліб транспортуйте не на тарілку чи підніс. Візьміть решітку. На ній хліб «випустить пару» і не стане вологим.

⠀А які у вас секрети випікання хлібу?

ТОВ «АГРОБІЗНЕС».

  • Поділитись: