Шановні колеги!

Завершився 3-денний марафон IFFIP 2023. Всеукраїнська Асоціація Пекарів (ВАП) є постійним партнером цієї виставки продуктів харчування та упаковки.

Це дало можливість фахівцям хлібопекарської галузі отримати актуальну інформацію про розвиток галузі та комплексно підійти до вирішення поставлених завдань на підприємствах.

Всі ці дні наш стенд був жвавим центром зустрічей та обміну думками між визнаними лідерами хлібопекарської галузі, виробниками технологічного обладнання та інгредієнтів, а також професійними та вищими навчальними закладами, які готують кадри для наших виробників.

Високу підтримку діяльності Всеукраїнської Асоціації Пекарів продемонстрували візити ключових акціонерів та СЕО  ТОВ «Хлібні Інвестиції» та ТОВ «КИЇВ ХЛІБ» Юрія Триндюка та Олександра Варавки .

Також керівники цих компаній, Президент ВАП Олександр Тараненко та Перший Віце-президент ВАП Юрій Дученко, завжди були поряд від етапу підготовки до відвідування стенду та спілкування зі своїми командами на виставці.

Незважаючи на відсутність можливості відвідати виставку особисто, Владислав Аверченко, генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром», Віце-президент ВАП, і Борис Шестопалов, співвласник «HD-group», Віце-президент ВАП, зробили все для того, щоб їх команди чудово виконали свою роботу.

Активно долучився до роботи виставки організатор зі збуту  ТОВ «ФУДМАШ» Віце-президент ВАП Сергій Філоненко

Активну участь у демонстрації своєї продукції на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів взяли її учасники:

ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «КИЇВ ХЛІБ»,

ТОВ «КИЇВСЬКИЙ ПЕКАРНИЙ ДІМ»,

ТОВ «КИЇВСЬКИЙ БКК»,

ТОВ «КИЇВХЛІБ» БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ,

ПрАТ “КОНЦЕРН ХЛІБПРОМ”

ТДВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ»,

ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД»,

ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»,

ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД»,

ТОВ «ЧАНТА МАУНТ»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ №1»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД №3»,

ТДВ «ЗАПОРІЗЬКИЙ ХЛІБОЗАВОД №5»,

УКРАЇНСЬКО-ІСПАНСЬКЕ ТОВ «УРОЖАЙ».

Вперше на стенді ВАП красувалася продукція відносно нових учасників ВАП –

ТОВ «АГРОБІЗНЕС»,

ТОВ «КІРОВОГРАДХЛІБ-2014»,

СФГ «БУШТРУК».

Відвідали стенд ВАП також компанії, які планують прийняти участь на стенді ВАП наступного року- генеральний директор ТОВ «ЛА ТАРТА» Андрій Прохоров.

Особливої поваги заслуговує візит професорсько-викладацького складу Університету харчових технологій (https://nuft.edu.ua/en/) та студентів торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету (https://lnkd.in/dgFJacib).

Також було цікаво обговорити нові можливості з представниками компаній Lesaffre та Puratos.

Завдяки відвіданню виставки чисельними фахівцями хлібопекарської та кондитерської галузей, відбувалося жваве налагодження партнерських відносин

За одноголосним рішенням учасників нашого стенду хлібобулочні вироби з демонстраційних стендів були передані волонтерам благодійного об’єднання «Без.Дома» (https://lnkd.in/drJ683xt р.). Дякуємо за контакт, ТОВ КИЇВ ХЛІБ

Залишаючись вірними інтересам українських виробників і соціально відповідальною продовольчою асоціацією, ми послідовно виходимо на міжнародний рівень.

Давайте змінювати світ на краще разом!

  • Поділитись: