Раді повідомити Вам, що  наші партнери, компанія Marko Pack  запрошує керівників підприємств і технічних відділів прийняти участь у конференції «Енергопостачання в сучасних умовах», яка відбудеться у Києві 22 грудня 2022р.

У рамках програми будуть розглянуті тренди ринку енергозабезпечення харчових, аграрних компаній та рітейлу, шляхи енергозабезпечення підприємств при аварійних відключеннях.

Участь в конференції для двох представників від компанії – безкоштовна.

Для участі потрібно пройти РЕЄСТРАЦІЮ.

Організатор: компанія Marko Pack

Медіа-партнери: Світ Упаковки, www.packaging.com.ua

Офіційні партнери: Всеукраїнська асоціація пекарів, Спілка «Борошномели України».

У вкладенні Ви можете ознайомитись з робочим варіантом програми.

Цільова аудиторія: власники та керівники великих продовольчих компаній, директори з розвитку, головні інженери та технічні директори, представники рітейлу, представники компаній виробників енергообладнання та фінансових структур.

Графік проведення: реєстрація – 9:00; початок – 10:00; завершення – 16:00.

Місце зустрічі: Конференц-хол UBI, м. Київ, вул. Дорогожицька, 8 (-2 поверх).

Безпека: Конференція проводитиметься в укритті (знаходиться під конференц-холом на -2 поверсі). В укритті є стійкий мобільний зв’язок, Wi-Fi, приміщення забезпечене кондиціонером, стільцями, екраном, акустичними колонками, є питна вода, туалети, а також два окремі виходи. Для забезпечення сталого енергопостачання є дизель-генератор. За відсутності сигналу «Повітряна тривога» працює ліфт.

Контактна особа: директор РІА “Марко Пак”
Кокін Геннадій Вікторович
+38 050 311 47 50

kokin@mirupak.kiev.ua

Дякую за співпрацю,

З повагою та побажанням міцного здоров’я,

Виконавчий директор ВАП Жукова О.В.

Київ, вул. Коновальця, 31, офіс 514

тел./факс: +38 044 529 62 56

e-mail: vap@vap.org.ua

www.vap.org.ua

 

Програма конференції

«Енергопостачання в сучасних умовах»

22.12.2022

Конференц-хол UBI, Київ, вул. Дорогожицька, 8

  

Досвід роботи компанії «Київхліб» за умов аварійного відключення електроенергії – Андрій Антонюк, головний енергетик компанії «Київхліб»

Сонячна енергія як інструмент економії та автономного/резервного живлення бізнесу – компанія «Атмосфера»

Автономні теплові електростанції – Андрій Лобода, директор компанії L-Trans Service

Забезпечення потреб споживачів згідно з графіками закупівель електроенергії через компанію Августа. Закон “Про ринок електроенергії” та кодекс комерційного обліку. Досвід та переваги роботи з DataHub – компанія «Августа»

 

Індустріальні генератори – Влад Кіселіс, директор MB DIDMIT

Транспортування вантажів в Україну з Китаю, Європи, США. Послуги із закупівлі товарів, брокерські послуги, фінансування закупівель на вигідних умовах – компанія «Укр-Китай Комюнікейшен»

Інноваційне обладнання для захисту електромереж. Компенсація реактивної потужності, розподіл електроенергії та інші смартрішення щодо електропостачання на виробництвах – компанія «Юнісет»

Інтелектуальні рішення щодо відновлювальних джерел енергії від компанії Dela Energy. Сонячні електрогенеруючі смарт-системи, що з виробництвом електроенергії виконують додаткові функції, та позитивно впливають на економічні складові проєкту по ВДЕ – компанія Dela Energy

«Зелена» енергетика під час війни: чого чекати виробникам електроенергії? – Іван Бондарчук, член Ради Комітету Асоціації правників України з питань енергетики, нафти та газу, радник, керівник практики енергетики LCF Law Group

ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ

3E-Business-Producer-2

 

  • Поділитись: