Шановні партнери, колеги!

 

Дозвольте нагадати Вам, що 17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP – 2024 – центральне місце зустрічі гравців ринку харчової та пакувальної галузей – в Міжнародному виставковому центрі, м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ, павільйон №3.

 

Вже чотирнадцятий раз окремою виставкою Форуму буде проведена «Хлібопекарська та кондитерська промисловість» – міжнародна виставка виробників та постачальників обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості.

 

Всеукраїнська асоціація пекарів – постійний партнер форуму – проводить у рамках форуму ряд ділових заходів.

 

21 березня 2024 року уже відбувся Всеукраїнський Дегустаційний Конкурс 2024 за номінаціями:

Краща Великодня випічка 2024

Кращий хлібобулочний виріб здорового харчування 2024

Кращий дизайн упаковки хлібобулочних виробів 2024.

Всі зразки конкурсних робіт будуть представлені на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів 17-19 квітня 2024 року із зазначенням виробників та отриманих нагород.

 

Запрошуємо Вас прийняти участь в Експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочних виробів» підприємств – членів ВАП, яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.

 

Запрошуємо прийняти участь у заходах Міжнародного форуму IFFIP – 2024 всіх учасників бізнесу, всіх, хто цікавиться бізнесом, хто хоче розпочати бізнес, хто готує кадри для галузі!

 

Чекаємо на зустріч з Вами!

 

З повагою та вдячністю за плідну співпрацю,

Дирекція ВАП

 

  • Поділитись: