Шановні партнери!

Від імені ТОВ «ЯСНО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ» на замовлення проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»[1] за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), запрошуємо до участі у серії вебінарів з енергоефективності (ЕЕ) для підприємств.

Перш за все, енергоефективність – це ефективне використання енергетичних ресурсів, а також раціональне використання енергії для забезпечення того ж рівня енергетичного забезпечення технологічних процесів на виробництві. Більш того, енергоефективність – це не просто тренд у промисловості, це вимога часу.

Кому буде корисно?

Керівникам промислових підприємств, енергоменеджерам, енергоаудиторам та всім тим, хто бажає раціонально використовувати ресурси на своєму підприємстві.

У програмі:

  • Вебінар I: Потенціал та необхідні дії;
  • Вступ до ЕЕ (потенціал енергозбереження та необхідні дії для підприємства);
  • Практичні кроки до ЕЕ (енергетичний аудит, моніторинг енергії, управління енергією відповідно до ISO 50001)
  • Вебінар II: Технічні параметри
  • Конкретні заходи з енергозбереження та ЕЕ, рекомендовані для підприємств
  • Вебінар III: Практичне застосування
  • Належна практика економічно доцільних заходів ЕЕ на рівні підприємства (факти та цифри щодо проєктів та заходів на конкретних підприємствах на основі досвіду та, зокрема, результатів енергоаудитів).

Наприкінці кожного вебінару учасникам буде запропоновано взяти участь у сесії питань-відповідей у режимі онлайн, пройти тест, а також заповнити анкету й надати свої відгуки та пропозиції. За умови успішного проходження тестів учасники отримають сертифікати.

Як взяти участь?

Участь у вебінарах безкоштовна, однак кількість місць обмежена. Для відбору необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/10M6aj-3Zkf7nF7SfnS6L_V1jmegVBNtHO2nMMSwOsT8/edit?usp=sharing не пізніше 11 листопада 2020 р., або звернутись до менеджера ТОВ «ЯСНО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ» Олександра Кожоми за телефоном +38 044 225 67 03, email: KozhomaAS@yasno.com.ua, або Сергія Свистюка за телефоном +38 044 581 93 09, email: SvistyukSV@yasno.com.ua.

Учасники отримають підтвердження та посилання на участь у вебінарах до 11 листопада. Зверніть увагу, що навчання проводитиметься на базі програмної платформи MicrosoftTeams.

Тривалість та орієнтовні етапи:

  • Проведення вебінарів: листопад 2020 року;
  • Моніторинг: листопад 2020 року;
  • Семінар з оцінювання: грудень 2020 року.

[1] GIZ є Німецьким агентством з розвитку та працює у 120 країнах, надаючи послуги міжнародного співробітництва задля сталого розвитку, займаючись освітньою діяльністю та сприяючи більш сталому майбутньому. Детальніше – https://www.giz.de/en/worldwide/32413.html.

  • Поділитись: