Шановні керівники компаній-членів ВАП!

 

17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP – 2024 – центральне місце зустрічі гравців ринку харчової та пакувальної галузей – в Міжнародному виставковому центрі, м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ, павільйон №3.

 

IFFIP 2024 включає 4 спеціалізовані виставки. Одночасне їх проведення дозволить фахівцям харчової, переробної та пакувальної промисловості отримати актуальну інформацію про розвиток галузей та комплексно підійти до вирішення поставлених завдань на підприємстві:

«Хлібопекарська та кондитерська промисловість» – міжнародна виставка виробників та постачальників обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості.

«Пак Експо» – міжнародна виставка технологій та обладнання для виробництва пакувальних матеріалів, тари та упаковки, дозування, фасування, закупорювання та інших операцій, а також тару і упаковку, пакувальні матеріали, поліграфічну продукцію, етикетки, матеріали та обладнання для їх виробництва.

«ПродЕкспо» – міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв.

«ПродТехМаш» – міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової промисловості.

Організатор форуму – Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

Вже чотирнадцятий раз окремою виставкою Форуму буде проведена «Хлібопекарська та кондитерська промисловість» – міжнародна виставка виробників та постачальників обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості.

Всеукраїнська асоціація пекарів – постійний партнер форуму – запрошує Вас долучитися до участі у заходах, які ВАП планує проводити в рамках форуму:

  1. Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочних виробів» підприємств – членів ВАП, яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.

  2. Всеукраїнський Конкурс 2024 за номінаціями:

Краща Великодня випічка 2024

Кращий хлібобулочний виріб здорового харчування 2024

Кращий дизайн упаковки хлібобулочних виробів 2024.

(Участь у конкурсі платна, умови участі  в Положенні про Конкурс 2024)

  1. Виставка Конкурсних зразків.

 

Для компаній-членів ВАП, як постійного партнера Форуму,  Київський міжнародний контрактовий ярмарок готовий надати спеціальні цінові пропозиції, які діють на протязі декількох років без змін:

  1. Для компаній, які беруть участь на стенді ВАП – 5000грн. за вітрину.

  2. Для компаній, які беруть участь окремим стендом – пільги на оренду площі:

якщо площа стенду складе до 30 кв.м, знижка на площу 10%;

якщо площа стенду складе від 30 до 60 кв.м, знижка на площу 15%;

якщо площа стенду складе від 60 кв.м і більше, знижка на площу 20%;

(Договори про співпрацю підприємства укладають з

Київським міжнародним контрактовим ярмарком).

 

Більш детальну інформацію про умови участі можна дізнатися:

Київський міжнародний контрактовий ярмарок

prod@kmkya.kiev.ua, https://www.iffip.kiev.ua/ua/,

моб.тел. (050) 351-83-20 Долина Євгеній

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочних виробів» підприємств -членів ВАП, необхідно попередньо до 25 лютого 2024 року надати заявку на кількість вітрин для участі на стенді ВАП, продукцію для виставки надати

16 квітня 2024 року з 12.00 до 18.00 до ТОВ « Київський міжнародний контрактовий ярмарок»,    м. Київ, Броварський проспект, 15, МВЦ, павільйон №3.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочних виробів» та виставки продукції від підприємств -членів ВАП надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua , або тел. +38 044 529-62-56, моб.тел. (067) 68-27-389 Погоріла Олена Василівна.

 

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах виставки!

 

З повагою та вдячністю за плідну співпрацю,

Дирекція ВАП

  • Поділитись: