25 жовтня запрошуємо до третього публічного заходу у рамках розробки карти цифрової трансформації AGRI-FOOD сектору.

Тема: «Стан та перспективи розвитку виробничих КПЕ: роль стандартів»

В Україні зростає популярність теми виробничих показників ефективності (KPI, укр. – КПЕ) й все більше підприємств починають впроваджувати системи КПЕ, включно з підтримкою інформаційних систем.

Це – вірний шлях до покращення ефективності, адже більшість КПЕ, як наприклад ОЕЕ (ЗЕО – Загальна Ефективність Обладнання), мають прямий вплив на фінансово-економічні КПЕ, як прибуток та ROI.

Водночас, за даними АППАУ, на більшості українських підприємств не існує однакових, системних підходів до розрахунку КПЕ, і які відповідають міжнародним стандартам. Навіть найбільш знаменитий ОЕЕ рахується по-різному на різних підприємствах. Як наслідок, це означає що підприємства упускають можливості такого розвиткового інструменту, як бенчмаркинговий аналіз та порівняння.

На семінарі прояснимо всі ці аспекти й розповімо про головний стандарт по виробничим КПЕ – ISO 22400, а також надамо практичні рекомендації по його застосуванню.

Також, учасники отримають доступ до української версії стандарту ISO 22400, друкованих версій білої книги на цю тему, а також інструменти розрахунку ЗЕО (ОЕЕ), узгодженні в під-комітеті ТК 185.

Місце проведення – HUB 4.0 (Київ, пров. Ярославський 1/3), початок о 09:30
Більше про проектhttps://agri-food.appau.org.ua
Деталі та реєстрація – за посиланням.

Участь в семінарі є безкоштовною для членів АППАУ, промислових підприємств – замовників та членів Технічного Комітету 185 «Промислова автоматизація». Для учасників з інших категорій – вартість 300 грн. з особи. Кількість місць обмежена.

  • Поділитись: