БЮРО ДІЛОВИХ ПОДОРОЖЕЙ ТА ВІДПОЧИНКУ

Виробникам хлібопекарської продукції та кондитерських виробів
Міжнародна виставка кондитерських та хлібобулочних виробів
м. Варшава (Польща)

Запрошуємо Вас відвідати Міжнародну  виставку кондитерських та хлібобулочних виробів «EXPOSWEET 2018», що орієнтована на фахівців хлібопекарної і кондитерської промисловості, виробників обладнання для хлібопечення та зберігання продукції, кондитерів і технологів харчового виробництва та проходитиме 25-28 лютого 2018 року в виставковому центрі Centrum Expo XXI Warszawa.

У 2017 р. виставку відвідали більше 14 000  кондитерів та пекарів, що щорічно знайомляться з сучасними досягненнями галузі, з повним асортиментом хлібобулочної продукції та кондитерського товару; отримують позитивні тенденції щодо успішного розвитку відповідних напрямків; знаходять оптимальні рішення для подальшого підвищення рівня продажів кондитерської та хлібопекарської продукції.

Головні розділи виставки «EXPO SWEET 2018»:

  • Кондитерські вироби
  • Хлібобулочні вироби
  • Шоколад, морозиво
  • Обладнання для кондитерських
  • Обладнання для хлібобулочних пекарень
  • Сировина

Більш детальна інформація про виставку на сайті: http://www.exposweet.pl/gb/about-the-exhibition

Забезпечуємо наступні послуги для поїздки на виставку:

Економне проживання в готелях, оформлення вхідного квитка; підбір зручного авіа-перельоту або поїздом, трансферти аеропорт-готель-аеропорт, готель-виставковий центр-готель, послуги перекладача, візову підтримку у разі необхідності, страхове забезпечення та ін.

Інформація щодо вартості послуг для поїздки на виставку надається додатково.

Звертатися за тел.: (044)2279315, 0662908770, e-mail: svitlana.bdpv@gmail.com

ТОВ “ЕКОТРЕЙД ЗАХІД”

ЗАПРОШЕННЯ

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Компанія ECOTRADES p.z.o.o – виробник інгредієнтів для хлібопечення та кондитерії – також запрошує Вас відвідати одну з центральних галузевих виставок Польщі – «EXPOSWEET 2018».

Ми раді будемо бачити Вас на нашому презентаційному стенді, де наші технологи будуть випікати продукцію з використанням інгредієнтів власного виробництва Ecotrade, а також представлять новинки сезону весна – літо 2018. Ви зможете оцінити випічку та підібрати цікаві ідеї та продукти для використання у Вашому власному виробництві. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати Вам асортимент із понад 500 найменувань сировини.

Фахівці нашого представництва в Україні ТОВ «Екотрейд Захід» нададуть усю додаткову інформацію, що може Вас зацікавити, про виставку, а також про асортимент та використання наших інгредієнтів.

Додаткова інформація за телефонами: +38 032 2601145 +38 067 5747778


З повагою,
Директор ТОВ «Екотрейд Захід» Володимир Сербо

  • Поділитись: