Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте нагадати Вам про те, що Всеукраїнська асоціація пекарів, за сприяння компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2022» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2022.

Дата проведення:      з 30 березня  по 01 квітня 2022 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15,  МВЦ, павільйон № 3

 

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2022» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 10 000 кв.м, 250 + компаній, понад 8000 відвідувачів – професіоналів. Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми.

В діловій Програмі виставки передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, упаковки та технологій для фахівців галузі,  а також:

  • проведення Конкурсу продукції (кращий святковий виріб (Великодня випічка), кращий хлібобулочний виріб здорового харчування, кращий крафтовий хлібобулочний виріб    та краща упаковка хлібобулочних  виробів).
  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • Проведення Конференції «Сьогодення хлібопекарської галузі» (Програма Конференції на узгодженні).

Положення про Конкурс та Програма конференції будуть опубліковані на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів www.vap.org.ua.

        Для підприємств-членів ВАП  ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» готує спеціальні цінові пропозиції: для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП  (стіл, вітрина, 2 стільці), як і в минулому році,  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua, e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 01 березня 2022 року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 29 березня 2022 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в Конкурсі та експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua ,  або факсом  +38 044 529-62-56.

 

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах ділової  Програми виставки.

 

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП

  • Поділитись: