Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте нагадати Вам про те, що 2020 року компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» в зв’язку з карантинним станом в Україні і світі, об’єднала дві масштабні виставки FoReCH&IFFIP. Попри карантин, який безумовно вніс корективи в процес підготовки та проведення заходів, відбулось безліч продуктивних зустрічей, підписано десятки вигідних угод, експоненти отримали максимальний ефект від участі. Оскільки напрямки виставок доповнювали один одного і створювали сприятливу ділову атмосферу, відвідувачі та учасники мали унікальну можливість розширити бізнес-контакти. Тому Президія Всеукраїнської асоціації пекарів прийняла рішення продовжити цю синергію і організувати участь членів ВАП в заходах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH, головної професійної події сектору HoReCa в Україні.

Дата проведення:      з 29 вересня по 01 жовтня 2021 року

Місце проведення:   м. Київ, Броварський проспект, 15,  МВЦ, павільйон №3

Виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.

В діловій програмі виставки передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів,  обладнання, технологій.

Всеукраїнська асоціація пекарів  в рамках виставки планує:

  • Організувати експозицію «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • Провести Конференцію «Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування».

Програма конференції буде опублікована на сайті Всеукраїнської асоціації пекарів www.vap.org.ua.

Для підприємств-членів ВАП організатори виставки запропонували спеціальні цінові пропозиції:

  • безкоштовна поличка на стенді ВАП;
  • Для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП (стіл, вітрина, 2 стільці),  буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми-учасниці 5 000 грн.
  • Якщо компанія бере участь на окремому стенді і площа становить до 30 м2, знижка 20%.
  • Якщо компанія бере участь на окремому стенді і площа становить від 30 до 60 м2, знижка 25%.
  • Якщо компанія бере участь на окремому стенді і площа становить від 60 м2 і більше, знижка 35%.

Більш детальну інформацію про умови участі експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234, або за e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 01 вересня 2021 року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 28 вересня 2021 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах ділової  Програми виставки.

З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП!

  • Поділитись: