Шановні керівники підприємств, колеги, партнери!

Дозвольте нагадати Вам про те, що компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020»в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2020

Дата проведення: з 14 по 16 квітня 2020 року
Місце проведення: м. Київ, Броварський проспект, 15
Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1

Виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2020» організована з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі. Щорічно в Міжнародному Форумі харчової промисловості та упаковки IFFIP беруть участь понад 200 провідних компаній ринку, експозиції виставки займають більше 6500кв.м, понад 8000 відвідувачів – професіоналів.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) – постійний партнер цієї виставки, який щорічно проводить низку заходів ділової Програми. Ми вже визначились з тематикою заходів  ділової програми виставки, де передбачені майстер-класи, презентації нових інгредієнтів  та технологій для фахівців галузі,  а також:

проведення Конкурсу продукції у категоріях:  Краща Великодня  випічка 2020;  Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020;  Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020  (участь платна, умови участі в Положенні про Конкурс).

Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.

Виставка конкурсних зразків

Проведення Конференції «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі».

Для підприємств-членів ВАП «Київський міжнародний контрактовийярмарок» готовий запропонувати спеціальні цінові пропозиції:

Для тих компаній, які беруть участь на стенді ВАП, як і в минулому році, буде тільки обов’язковий організаційний внесок для кожної фірми – учасниці 5000 грн.
для тих компаній, які беруть участь окремим стендом – пільги на оренду площі.

Більш детальну інформацію про умови участі  експонентам можна дізнатися за телефонами: 044-4906203, 4906234,
або на сайті http://www.kmkya.kiev.ua,
e-mail: a.batalov@kmkya.kiev.ua.

Для участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» та виставці продукції необхідно попередньо до 12 березня 2020 року надати заявку на участь в стенді, зразки для виставки надати 13 квітня2020 року з 14.00 до 18.00.

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  та виставки продукції від українських виробників надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua,  або факсом  +38 044 529-62-56.

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах ділової  Програми виставки.

З повагою, дирекція ВАП

  • Поділитись: