Об’єкт Всеукраїнського Конкурсу (далі – Конкурс)  – Великодня випічка та упаковка хлібобулочних  і борошняних кондитерських виробів.

Мета  Конкурсу –  сприяння популяризації високоякісної, конкурентоспроможної Великодньої випічки, обмін досвідом по вдосконаленню технологій її виробництва, надання можливості хлібопекарським підприємствам в розповсюдженні Великодньої продукції на споживчому  ринку.

У Конкурсі допускається спонсорська участь компаній, установ та підприємств, що передбачає надання фінансової допомоги на організацію конкурсу, забезпечення преміального фонду тощо.

Організатори конкурсу: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та Всеукраїнська асоціація пекарів.

Оргкомітет конкурсу: Всі конкурсні вироби будуть оцінюватися компетентним журі (конкурсною комісією), що створюється з кваліфікованих фахівців-експертів конкурсної дегустаційної комісії та представників ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

До складу конкурсної комісії можуть залучатися представники спонсорів (за їх бажанням).

Конкурс проводиться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки 2019, що відбудеться 10- 12 квітня 2019 року за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15  Міжнародний виставковий  центр, павільйон № 1.

Для участі у Конкурсі,  номінанту необхідно:

  • до 11 лютого  2019 року подати заявку встановленої форми (додаток 1) до Оргкомітету на електронні  адреси:  standart@vap.org.ua , чи vap@vap.org.ua ,   або за факсом  +38 (044) 529-62-56. Після отримання заявки організатори надсилають рахунок.
  • сплатити участь,
  • надати зразки на розгляд конкурсної комісії (21 березня 2019 року).

Порядок проведення: Конкурс проводиться в ІІ етапи та включає наступні заходи:

І етап -подання хлібопекарськими підприємствами зразків у відповідності з номінаціями, аналіз представлених зразків на відповідність показникам нормативної документації членами Конкурсної дегустаційної комісії – 21 березня 2019 року.
II етап  –  Виставка конкурсних зразків на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів.

Нагородження учасників конкурсу відбудеться 11 квітня 2019 року в рамках конференції, організованої  Всеукраїнською асоціацією пекарів.

Нагороди конкурсу: за підсумками роботи конкурсної комісії учасники нагороджуються дипломами I, II і III ступеню.

Номінації конкурсу:

  • Краща Великодня випічка 2019.
  • Краща упаковка хлібобулочних виробів 2019.
  • Краща упаковка борошняних кондитерських виробів 2019.

Вартість участі в Конкурсі:

  • для  підприємств не членів ВАП –  реєстраційний  внесок у сумі 1000 грн. за кожен зразок.
  • для підприємств- членів  ВАП  – реєстраційний  внесок у сумі 600  грн. за кожен зразок.
  • при участі 3-5 зразків в одній номінації – знижка 10 %
  • при участі більше 5  зразків в одній номінації – знижка 20 %
  • участь науковців та студентів безкоштовна.

Ціни приведені з урахуванням ПДВ. Гроші перераховуються на р/р ВАП.

Більше  інформації  в Положенні Всеукраїнського Конкурсу 2019


Організаційні питання:
Жукова Олена Валентинівна,
+38 (044) 522-87-90,
vap@vap.org.ua

Технологічні питання:
Погоріла Олена Василівна,
+38 (044) 529-62-56,
standart@vap.org.ua

  • Поділитись: