Головна подія року для харчової, переробної та пакувальної промисловості

Компанія ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів, проводить підготовчу роботу з проведення головної події харчової, переробної та пакувальної промисловості – Міжнародної виставки «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2019» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019.

Форум відбудеться з 10 по 12 квітня 2019 року у виставковому центрі на Броварському проспекті. Протягом багатьох років форум IFFIP став найбільш значущою подією для ключових операторів ринку. Розробка і впровадження сучасних технологій у виробництво продуктів харчування, упаковки, обладнання, інгредієнтів – важлива складова харчової та переробної галузі. Форум IFFIP 2019 відображає останні тенденції розвитку української хлібопекарської та кондитерської промисловості, а також стан світового ринку хлібопечення і кондитерської справи, сприяє розвитку вітчизняного хлібопечення, демонструє досягнення, передові технології, допомагає в пошуку нових рішень фахівцям хлібопекарської та кондитерської галузі України. Сприяє підвищенню рівня і якості життя української нації шляхом просування інноваційних, екологічних технологій та продуктів хлібопекарської та кондитерської індустрії.

Виставка «Хлібопекарська і кондитерська індустрія» входить до складу Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який також об’єднує виставки: «ПродТехМаш», «Пак Експо», «Прод Експо», які охоплюють основні напрямки харчової промисловості. Одночасне проведення виставок значно розширює горизонти співпраці між представниками харчової, харчопереробної і пакувальної галузей, так як експоненти одних виставок є прямі клієнти інших.

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП), як постійний партнер, в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP на Виставці «Хлібопекарська і кондитерська індустрія», з метою залучення провідних міжнародних та вітчизняних компаній, фахівців, що працюють в галузі, щорічно готує ряд заходів ділової програми: Всеукраїнський Конкурс Великоднявипічка та упаковка хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів;  організовуєЕкспозицію «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції»  (з конкурсними роботами та продукцією підприємств можна буде ознайомитись на  стенді Всеукраїнської асоціації пекарів), запрошені фахівці з питань підвищення конкурентоспроможності українського хлібопечення для ефективної роботиКруглого столу «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі – прогнози, дослідження, тенденції, тренди», який відбудеться11 квітня 2019 року. МетаКонкурсу – сприяння популяризації високоякісної, конкурентоспроможної хлібобулочної і Великодньої випічки, обмін досвідом по вдосконаленню технологій її виробництва, надання можливості хлібопекарським підприємствам в розповсюдженні якісної продукції на споживчому ринку,

В конкурсі взяли участь шість підприємств, п’ять науковців і три студенти від Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

Організаториконкурсу: Всеукраїнська асоціація пекарів, ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

21 березня відбувся І етап Конкурсу  – засідання Конкурсної дегустаційної комісії Всеукраїнської асоціації пекарів. На розгляд комісії було представлено: 22 зразки Великодньоївипічки; 40 зразків упаковки хлібобулочних виробів і 10 одиниць упаковки борошняних кондитерських виробів.

Всі зразки були зашифровані оргкомітетом. Оцінювала продукцію Конкурсна дегустаційна комісія закритим способом згідно з оціночними листами, в складі якої були представники Мінагрополітики, Міністерства охорони здоров’я, ДП «УкрНДНЦ»,  «Клубу пакувальників», експерти Спеціалізованої дегустаційної комісії ВАП та представник ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Після закінчення дегустації зразки розшифрували, сповістивши членів комісії щодо найменування виробів та підприємств-виробників. Конкурсна комісії підвела підсумки та визначила переможців конкурсу.

Ми щиро вдячні членам комісії за компетентну роботу, особлива подяка Президенту «Клубу пакувальників» за допомогу в організації оцінювання у номінації «Кращий дизайн упаковки».

На ІІ етапі Конкурсу з усіма  конкурсними роботами можна буде ознайомитись на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів.

Нагородження учасників Всеукраїнського  Конкурсу 2019 відбудеться під час Круглого столу Всеукраїнської асоціації пекарів  11 квітня 2019 року , павільйон №1, конференц-зал № 2 (вхід 1С). Початок роботи об 11:00.

Будемо раді вітати Вас як учасників ділової програми Всеукраїнської асоціації пекарів в рамках Міжнародної виставки «Хлібопекарська і кондитерська індустрія 2019»

  • Поділитись: