Всеукраїнська асоціація пекарів запрошує прийняти участь в конференції «Впровадження системи контролю безпечності харчових продуктів на хлібопекарських підприємствах України» в рамках Х Міжнародної виставки LABCompLEX.

Дата проведення: 18 жовтня 2017 року.
Реєстрація: з 9.30 до 10.00
Початок засідання: 10.00
Місце проведення: м.Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2Б, конференц-зал №1.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ передбачає:

  • Доповіді експертів щодо запровадження принципів HACCPі інших елементів міжнародного стандарту ISO22000 на підприємствах галузі (Програма конференції далі).
  • Презентація компанії «Гостол».
  • Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та вручення нагород з нагоди Дня харчовика.

Запрошуємо керівників та фахівців галузі прийняти участь в роботі конференції та інших заходах виставки.

Заявки щодо участі в заході (П.І.Б., посада представника Вашого підприємства) просимо направити до 12 жовтня 2017р. за тел./факс: +38 044 529 62 56, або e-mail: vap@vap.org.ua.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ
Впровадження системи контролю безпечності  харчових продуктів на хлібопекарських підприємствах  України».


10:00 -10:10 – Вступне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.


10:10 – 14:00 – ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ


  • Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», доповідачі: – Борейко Оксана, завідувач сектору оцінки ризиків Управління державного контролю  Держпродспоживслужби; – Кузьменко Людмила Олексіївна,  начальник Науково-технічного відділу споживчих  експертиз ДП «Укрметртестстандарт»
  • Особливості впровадження діючих процедур НАССР на підприємствах хлібопекарської галузі, доповідач  – Бєлофастова Олена Іванівна, генеральний директор Fortius Quality Group, аудитор AQC
  • НАССР – основа систем управління безпечністю харчових продуктів, доповідач – Фесенко Світлана Вікторівна, директор зі стратегічного розвитку Fortius Quality Group
  • Презентація «Гостол – вчора, сьогодні, завтра»: – Історія компанії «Гостол» і основні напрямки розвитку,  доповідач – Бєлова Олена, директор представництва.
  • Індустріальні технічні рішення компанії «Гостол»,  доповідач –  Власенко Владислав, технічний директор

13:30-13:50 – ОБГОВОРЕННЯ ВИСТУПІВ,


13:50-14:00 – ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ


14:00-15:00 – Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та вручення нагород з нагоди Дня Харчовика


Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі,  сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Контактна особа:
Жукова Олена Валентинівна,
виконавчий директор ВАП
моб. т.: +38 050 356 29 92

*В програмі можливі зміни

  • Поділитись: