Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) провела продуктивні перемовини з провідними європейськими асоціаціями хлібопекарської галузі та виробниками обладнання на полях виставки Sirha Europain 2024.

Розпочато реалізацію нової стратегії, анонсованої ВАП наприкінці 2023 року.

Ми були раді відвідати стенд Confédération Nationale de la Boulangerie-Pâtisserie Française і особисто зустрітися з Домініком Анрактом. Це величезний досвід ефективного управління асоціацією, яка налічує понад 4000 учасників.

Яскравий досвід Люка Дюбанче з GL events у підготовці професійних кадрів має величезний практичний інтерес, тому ми плануємо організувати спеціальний курс для українських виробників, доступ до якого сподіваємось надати якомога більшій кількості учасників.

Нас надихнув щирий прийом від Франка Томасса на стенді Confédération Générale de l’Alimentation en Détail. Значні масштаби цієї асоціації, а також сфери діяльності її членів, надають серйозні перспективи співпраці.

Ми дуже вдячні Дідьє Янсу, який спеціально прибув з Брюсселю, щоб поділитися інформацією про International Association of Plant Bakers і ознайомитися з нашою стратегією міжнародної співпраці.

Також відбулася яскрава зустріч із великою командою EKIP (що об’єднує французьких виробників обладнання), зокрема з Жераром Брошуаром та Юбером Широном. Крім того, вже зроблено певні практичні кроки щодо пошуку можливостей надання хлібопекарського обладнання (нового та вживаного) на розумних умовах.

Безумовно, послідовна робота з європейськими та міжнародними інституціями забезпечує конкурентні переваги в реалізації довгострокових стратегій в харчовій галузі взагалі і пекарській зокрема.

Члени ВАП готові не тільки вчитися у наших іноземних колег, а й ділитися досвідом ефективного ведення бізнесу в умовах війни.

Довгострокова співпраця розпочалася!

  • Поділитись: