Всеукраїнська асоціація пекарів оновила керівний склад Президії.

 

На виконання рішення Президії Всеукраїнської асоціації пекарів від 11 червня 2020 року, 08 липня 2021 року відбулося звітно-виборче засідання Президії ВАП.

Засідання провели на запрошення Віце-президента ВАП Бандурки Олександра Олександровича в Харкові. Прогр

амою зустрічі було передбачено знайомство з виробництвом ПП «Торговий дім «Золота Миля» (GMTH), пан Олександр підготував дуже цікаву презентацію щодо історії компанії та ознайомив з експонатами музею. Керівники підрозділів провели екскурсії на виробництво, відповіли на всі запитання гостей і провели дегустацію продукції.

Засідання Президії пройшло в теплій дружній атмосфері. Діючий Президент ВАП, Олександр Тараненко надав інформацію щодо діяльності і здобутків асоціації на протязі звітного періоду та питань, які і надалі потребують уваги. Діяльність ВАП за звітний період визнана задовільною.

Відповідно до рішення Президія ВАП від 11 червня 2020 року вибрати Президента строком на 1 рік без права пролонгації, але з правом обрання через каденцію,  08 липня 2021 року більшістю голосів Президентом ВАП обрано Юрія Дученка – директора ТОВ «Київ Хліб», Першим Віце-президентом ВАП одноголосно обрано Олександра Тараненка – заступника директора ТОВ «Хлібні інвестиції».

До складу Президії також входять Віце-президенти ВАП: Юрій Триндюк – директор ТОВ «Хлібні інвестиції»,  Борис Шестопалов та Юрій Чекальський – співзасновники HD-group, Владислав Аверченко – генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром», Юлія Дученко – директор виробничого цеху №1 ПрАТ «Київхліб», Олексій Пучков – генеральний директор українсько-іспанського ТОВ «Урожай», Олександр Бандурка – директор ПП «Торговий дім «Золота миля» та Сергій Філоненко менеджер зі збуту  ТОВ «Фудмаш».

На засіданні визначились щодо найближчих задач та пріоритетів діяльності ВАП. Було прийнято рішення продовжити роботу щодо захисту галузевих інтересів членів ВАП в державних органах на всеукраїнському рівні,  продовжити активну участь в роботі Громадських рад державних структур в якості експертів-дорадників, продовжити участь в роботі Робочих груп при МЕРТ та в Українській Раді Бізнесу. Долучитись до роботи Робочої групи з питань ролі хлібобулочних виробів в аспекті  здорового харчування (МОЗ) та ініціатив Київської облдержадміністрації. Продовжити активну участь в доопрацюванні Закону України про основи регулювання торговельної діяльності харчовими продуктами (необхідно співпрацювати в цьому питанні з асоціаціями переробних галузей – молочною, кондитерською, олійною, асоціацією борошномелів, залучити асоціацію м’ясної галузі), всім членам Президії на всіх державних та регіональних заходах акцентувати увагу на представництво Асоціації, співпрацювати з профільними ВУЗами, проводити активну роботу щодо залучення нових членів до асоціації та інші актуальні питання.

Всеукраїнська асоціація пекарів і надалі буде стояти на захисті інтересів хлібопекарів, активно долучатись до нових проектів, які допоможуть підвищити конкурентоспроможність галузі.

 

 

 

  • Поділитись: