Група компаній HD-group відзначає  23 роки. Сьогодні до складу групи  входять підприємства з зернопереробки; заводи з виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів; завод з виробництва джемів, варення; бакалеї; компанія з організації логістичних послуг та компанія з організації закупівель.

Навіть під час воєнних дій більшість підприємств групи  (ТДВ «Запорізький хлібокомбінат №1»,   ТДВ «Запорізький хлібозавод №3»,   ТДВ «Запорізький хлібозавод №5»,   ТОВ «Чернівецький хлібокомбінат»,   ДП «ДП Агросервіс 2000»,  ТОВ «Компанія «Укрбакалія»,   ТОВ «Новоукраїнський комбінат харчових продуктів»,   ТОВ «Фіта Трейд»,  ТОВ «Агріфуд Експрес») ефективно працюють та виконують всі свої зобов’язання перед своїми партнерами.

«23 роки – це чимала сторінка корпоративного життя нашої компанії.

Це історія регіональної компанії Хлібодар, яка впевненими кроками дійшла до нового національного масштабу  – HD-group.

Це історія росту, випробувань та трансформацій , які гідно пройшла наша компанія та вийшла на новий рівень роботи.

Нас знають, нас впізнають, з нами хочуть працювати як в Україні, так і за її межами. І в цьому в значній мірі – заслуга нашої команди. Саме завдяки  самовідданій праці наших людей компанія успішно працювала та продовжує ефективно працювати навіть в сьогоднішніх складних умовах воєнного часу.

Війна змінила процеси та змінила людей. Хтось з наших робітників вирішив іти на фронт, хтось – почав волонтерську діяльність. В цілому, більшість людей зіткнулися з новою реальністю – продовжувати працювати та виходити на зміни, попри постійні масовані ракетні атаки росіян та відключення світла.

Війна змусила нас шукати нові підходи та швидко переналаштовувати виробничі процеси. Але я вважаю ми гідно тримаємося, і тримаємо економічний фронт – своєї держави, своєї групи та кожної родини своїх співробітників.

Вірю, що і ті наші підприємства, що зараз не працюють через війну – якнайшвидше відновлять свою роботу (ТОВ «Берислав хлібзавод») та повернуться до складу  HD-group після нашої Перемоги (ТДВ «Бердянський хлібокомбінат», ТДВ «Оріхівський хлібокомбінат»,   ТОВ «Мелітопольський хлібокомбінат) , – зазначає СЕО та співвласник HD-group Борис Шестопалов.

  • Поділитись: