Організована Міжнародним Познанським Ярмарком, виставка BAKEPOL признана з найкращим діловим потенціалом. Хлібопекарська виставка, кондитерська виставка та виставка морозива – це найсолодша експозиція в Південно-Східній Польщі. У заході взяли участь професіонали з Польщі та з-за кордону. Експозицію утворили 120 компаній, а в організацію зон презентацій, навчання, дебатів та конкурсу «Master Baker 2019 -Bakepol» були залучені десятки експертів і любителів гарної випічки.

Територіальна близькість Кракова сприяла розвитку співробітництва з Україною, особливо з Всеукраїнською асоціацією пекарів (ВАП), яка вже тривалий час є надійним офіційним партнером організаторів виставки. Гості з України склали найбільший відсоток іноземних відвідувачів. Крім того, організатор підготував стенд для Всеукраїнської асоціації пекарів, щоб зацікавлені експоненти мали легкий доступ до клієнта, де були присутні протягом усіх днів роботи виставки власники пекарень,   представники компаній-членів ВАП та фахівці з України. У виставці взяли участь зацікавлені особи з 14 країн світу, серед яких в наступній черзі було найбільше гостей зі Словаччини та Чехії.

2019 рік для виставки BAKEPOL став інноваційним під знаком відкриття нових смаків. Презентації найновіших пропозицій і технологічних рішень, фантастична бізнес-атмосфера та шанс зміцнити ринкові позиції – саме так можна коротко описати виставку хлібопекарської та кондитерської  промисловості  BAKEPOL, яка вперше проводилась  в Кракові 12-14 вересня 2019 року. Дотеперішня солодко-солона виставкова експозиція для хлібопекарської та кондитерської галузей, а також для кафе-морозива, цього року приправлена новими додатками – сучасними концепціями щодо збільшення пропозиції для кав’ярень та кафе, які пропонують сніданки. Це були три дні з найсмачнішими хлібобулочними виробами. У виставці взяли участь не тільки професійні пекарі та кондитери, керівники пекарень та кондитерських, а також і любителі гарного хліба, що аматорськи, але на самому високому рівні випікають смачний хліб.

Організатори виставки в цьому році запросили до співпраці представників фірм, які пропонують обладнання для кав’ярень, цукерень та барів, а також продукти та напої для гастрономії. Продемонстрована на краківській виставці експозиція була, як завжди, приваблива для пекарів та кондитерів, а також для представників промислових підприємств і торгових мереж. Потішила гостей виставки і програма супроводжуючих подій – показів та презентацій, які показали найновіші тренди в галузі зі всього світу.

Виставка BAKEPOL є джерелом інновації для цілої галузі!

Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП)  щиро вдячна нашим партнерам – організаторам виставки за  гостинність і плідну співпрацю.

Слова подяки  нашим надійним  партнерам компанії ECO TRADE та представництву в Україні, члену ВАП, компанії Екотрейд Захід, які підтримували нас на протязі всього часу виставки і організували  дуже інформативні  екскурсії на підприємства Польщі.

Ми хотіли б подякувати нашому президенту ВАП Череді Володимиру Вікторовичу за підтримку всіх наших заходів та генеральному партнеру ПрАТ Київхліб за чудовий каравай, який прикрасив наш стенд та став хітом фото відвідувачів виставки.

Велика подяка нашим учасникам – компанії “Урожай”Топос і Фуд Маш, які стали експонентами виставки, представникам  Біо Хліб, Дельта 98, Альфа Хліб, Козятин Хліб та іншим  Українським спеціалістам за те, що вони знайшли час та можливість приїхати до Кракова на черговий BAKEPOL, відвідали наш стенд та познайомились з новинками від ECO TRADE та інших міжнародних компаній.

Ми сподіваємося, що наступного разу  буде ще більше українських виробників в якості експонентів та гостей BAKEPOL.

Група MTP вже сьогодні запрошує вас на велику зустріч галузі в наступномуроці – на виставку Polagra, яка відбудеться  28.09-01.10.2020!

До зустрічі в Познані!

  • Поділитись: