2019 рік для виставки BAKEPOL обіцяє бути інноваційним та під знаком відкриття нових смаків. Дотеперішня солодко-солона виставкова експозиція для хлібопекарської та кондитерської галузей,  а також для кафе-морозив цього року буде приправлена новими додатками – сучасними концепціями щодо збільшення пропозиції для кав’ярень та кафе, які пропонують сніданки.

Презентації найновіших пропозицій і технологічних рішень, фантастична бізнес атмосфера та шанс зміцнити ринкові позиції – саме так можна коротко описати Виставку хлібопекарської та кондитерської  промисловості BAKEPOL. Відбудеться вона 12-14 вересня 2019 року в Кракові.

Цей рік буде винятковий щонайменше з двох причин. По-перше, виставка змінює свою локалізацію – в 2019 році дебютує вона в Кракові. По-друге, модифікація тематичної сфери, представленої в рамках експозиції. Дотеперішню пропозицію додатків, компонентів, сировини, а також машин та технологічних пристроїв для кафе-морозив та хлібопекарської і кондитерської галузей в 2019 році доповнить устаткування для кав’ярень, цукерень та сніданкових барів.

Організатори виставки в цьому році запросили до співпраці представників фірм, які пропонують обладнання для кав’ярень, цукерень та барів, а також продукти та напої для гастрономії. Крім того, продемонстрована на краківській виставці експозиція буде, як завжди, приваблива для пекарів та кондитерів, а також для представників промислових підприємств і торгових мереж. Без змін залишиться також багата програма супроводжуючих подій – показів та презентацій, які покажуть найновіші тренди в галузі зі всього світу.  Не забракне також пекарських та кондитерських показів, під час яких учасники продемонструють нові тренди для закладів з морозивом та прем’єри лідерів галузі. У цьому році тематика виставки буде зосереджуватись навколо способів розвитку пекарень та інноваційних ідей для хлібопекарського і кондитерського бізнесу. Виставка BAKEPOL буде джерелом інновації для цілої галузі!

Під час організації виставки, котра присвячується хлібопекарській та кондитерській галузі, ми співпрацюємо з Всеукраїнською асоціацією пекарів (VAP), яка є галузевим Партнером події. Така ефективна та плідна співпраця є основою обміну досвідом в галузі. Завдяки їй подію відвідують численні українські пекарі та кондитери, а Асоціація бере активну участь у розмовах з учасниками та гостями виставки.

Більше інформації Ви можете знайти на сайті:
https://www.bakepol.pl/ru/?utm_source=linked%20in_Bakepol%202019&utm_medium=linked%20in_Bakepol%202019


 

Контактна особа:
Камила Адамчик
kamila.adamczyk@grupamtp.pl

партнерство в галузі:

  • Поділитись: