Відбулося звітно-виборче засідання Президії Всеукраїнської асоціації пекарів.

            На виконання рішення Президії Всеукраїнської асоціації пекарів від 11 червня 2020 року (вибрати Президента строком на 1 рік без права пролонгації, але з правом обрання через каденцію), 18 серпня 2022 року відбулося звітно-виборче засідання Президії Всеукраїнської асоціації пекарів (станом на час проведення засідання в складі ВАП 71 компанія).

Засідання Президії пройшло в теплій дружній атмосфері, в гібридному форматі.  Діючий Президент ВАП, Юрій Дученко надав інформацію щодо діяльності і здобутків асоціації на протязі звітного періоду та питань, які і надалі потребують уваги, відзначив плідну співпрацю з Першим Віце-президентом Олександром Тараненком та членами Президії у вирішенні ключових питань. Діяльність ВАП за звітний період визнана задовільною.

Одноголосно Президентом ВАП обрано Олександра Тараненка – заступника директора ТОВ «Хлібні інвестиції», Першим Віце-президентом ВАП – Юрія Дученка – директора ТОВ «Київ Хліб».

Актуальний склад Президії – віце-президенти ВАП: Юрій Триндюк – директор ТОВ «Хлібні інвестиції,  Борис Шестопалов та Юрій Чекальський – співзасновники HD-group, Владислав Аверченко – генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром», Юлія Дученко – директор ТОВ «Столичний пекарний дім», Олексій Пучков – генеральний директор українсько-іспанського ТОВ «Урожай», Олександр Бандурка – директор ПП «Торговий дім «Золота миля» та Сергій Філоненко від ТОВ «Фудмаш».

На засіданні визначились щодо найближчих задач та пріоритетів діяльності ВАП. Було прийнято рішення продовжити активну участь в роботі Громадських рад державних структур в якості експертів-дорадників, продовжити участь в роботі Робочих груп при МЕРТ та в Українській Раді Бізнесу, Антикризовому штабі та інших Робочих групах, що займаються захистом інтересів галузі, продовжити активну участь в розробці Закону України про основи регулювання торговельної діяльності харчовими продуктами (спільно з асоціаціями переробних галузей – молочною, кондитерською, олійною, асоціацією борошномелів), підготувати обґрунтоване Звернення до профільного Міністерства щодо пільгових пропозицій на забезпечення газом  галузі (зробити свод-аналіз  ціна газу – ціна хліба), підготувати Звернення до профільного Міністерства щодо бронювання військовозобов’язаних  робітників галузі, всім членам Президії на всіх державних та регіональних заходах акцентувати увагу на представництво Асоціації, співпрацювати з профільними ВУЗами, проводити активну роботу щодо залучення нових членів до асоціації та інші актуальні питання.

Бажаємо всім миру, добра та впевненості в завтрашньому дні, плідної роботи, професійних успіхів, досягнення поставлених цілей і виходу на нові рубежі в бізнесі. Нехай проведення спільних заходів і в подальшому буде доброю традицією, що згуртовує на своїй платформі кращих представників галузі. Впевнені, що наша згуртованість буде корисною і допоможе нам знайти рішення для важливих поточних питань на виробництві.

Разом до перемоги!

 

  • Поділитись: