Відбулось звітно-виборче засідання Президії Всеукраїнської асоціації пекарів

На виконання рішення Президії Всеукраїнської асоціації пекарів від 11 червня 2020 року , 19 вересня 2023 року відбулося звітно-виборче засідання Президії Всеукраїнської асоціації пекарів.

Засідання Президії пройшло в теплій дружній атмосфері, в гібридному форматі.  Діючий Президент ВАП, Олександр Тараненко, надав інформацію щодо діяльності і здобутків асоціації на протязі звітного періоду та питань, які і надалі потребують уваги, відзначив плідну співпрацю з Першим Віце-Президентом Юрієм Дученком та членами Президії у вирішенні ключових питань. Діяльність ВАП за звітний період визнана задовільною.

Одноголосно Президентом ВАП обрано Юрія Дученка – директора ТОВ «Київ Хліб».», Першим Віце-президентом ВАП – Олександра Тараненка – заступника директора ТОВ «Хлібні інвестиції»,

Актуальний склад Президії – віце-президенти ВАП: Юрій Триндюк – директор ТОВ «Хлібні інвестиції»,  Борис Шестопалов та Юрій Чекальський – співзасновники HD-group, Владислав Аверченко – генеральний директор ПрАТ «Концерн Хлібпром», Юлія Дученко – директор ТОВ «Столичний пекарний дім», Олексій Пучков – генеральний директор українсько-іспанського ТОВ «Урожай», Олександр Бандурка – директор ПП «Торговий дім «Золота миля» та ТОВ «Компанія Балекс» та Сергій Філоненко від ТОВ «Фудмаш».

На засіданні визначились щодо найближчих задач та пріоритетів діяльності ВАП.

Бажаємо всім миру, добра та впевненості в завтрашньому дні, плідної роботи, професійних успіхів, досягнення поставлених цілей і виходу на нові рубежі в бізнесі. Нехай проведення спільних заходів і в подальшому буде доброю традицією, що згуртовує на своїй платформі кращих представників галузі. Впевнені, що наша згуртованість буде корисною і допоможе нам знайти рішення для важливих поточних питань на виробництві.

Разом до перемоги!

  • Поділитись: