Запрошуємо Вас на вебінар «Сонячні станції під власне споживання  для легкої та харчової промисловості», де ви дізнаєтесь як дахи виробничих та складських приміщень можуть бути придатними для розташування сонячних станцій, які забезпечать Вас чистою електроенергією, не залежно від збоїв зовнішнього постачання, чи дозволять збільшити потужність електроенергії, без необхідності збільшення потужності ліній електропостачання та реконструкцій мереж.

Разом з тим, в цьому році ціна на електроенергію для промислових споживачів, в тому числі і для підприємств легкої та харчової промисловості, зростала, і надалі буде неодноразово зростати. Відповідно, промислові виробники будуть вимушені сплачувати ще більше коштів за отриману електроенергію, що в кінцевому результаті збільшує собівартість продукції та впливає на її конкурентоздатність. Як показало наше дослідження, в окремих областях України кінцева ціна за електроенергію для підприємств перевищує 4,50 грн/кВт. З іншої сторони, вартість нових технологій, а саме технологій сонячної енергетики, суттєво знизилась за останні два роки, що тепер дозволяє досягати значно швидше окупності сонячних станцій для бізнесу. Згідно наших розрахунків, на сьогодні, кіловат сонячної енергії коштує від 50 коп/КВт(для СЕС на 20 років), при цьому сонячні панелі ефективно та надійно працюватимуть більше 25 років, забезпечуючи підприємство власною електроенергією.

Тож, під час нашого вебінару ми поінформуємо Вас про всі аспекти будівництва сонячної станції для надійного забезпечення Вашого бізнесу власною електроенергією, розвіємо міфи про високу вартість чистої енергії сонця, продемонструємо переваги використання сонячної енергії підприємствами легкої та харчової промисловості для власних потреб.

Програма вебінару:
Вікторія Петрович, менеджер з розвитку бізнесу ТОВ «Авенстон»
Сергій Кравчук, директор ТОВ “KNESS Energy”
Олександр Гостєв, директор ТОВ “PILLAR”
– представник компанії ТОВ «Атмосфера»
МодераторАртем Семенишин, виконавчий директор Асоціації сонячної енергетики України

Дата та час: 5 листопада о 15:00.
Формат: вебінар, тривалістю 1,5 години.
Місце: платформа ZOOM.

Питання, що будуть обговорюватись:

  • Організувати власне забезпечення електроенергією для підприємств легкої та харчової промисловості?
  • Яка вартість СЕС та які є найефективніші технології на ринку?
  • Яка окупність СЕС для власного споживання?
  • Де залучити фінансування?

Вартість участі: безкоштовно, за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cfdAeUyMPamp2aWz5 (триває до 12:00 5.11.2020 р.)
Детальніше про вебінар: https://fb.me/e/1Fb8DaWXB
Сторінка АСЕУ у Facebook: https://www.facebook.com/aseuofficial.

  • Поділитись: