Організатор Фестивалю — громадська організація «Об’єднання аграріїв». Це наукова структура ново­го типу, в складі якої і навколо якої сконцентрував­ся величезний творчий потенціал вчених, спеці­алістів різноманітних напрямків, розробки яких вийшли на високий рівень наукових програм.

ІДЕОЛОГІЯ ТА МЕТА ЗАХОДУ
Фестиваль об’єднає кращих українських та світових виробників хлібо-булочної продукції, які зможуть почастувати відвідувачів смачною та натуральною продукцією, вирощеною на найкращій землі та виготовленою за новітніми технологіями. На заході кожен учасник зможе отримати нові практичні знання та корисні знайомства.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ
Традиційно підприємства-учасники та приватні хлі­бороби змагаються за звання найкращого пекаря.
Крім того, до програми Фестивалю входить:

  • дегустація та продаж представленої продукції (різні сорти хлібу, кекси, піца та інша випічка);
  • майстер-класи;
  • перегляд відеопрезентацій;
  • розважальна програма, конкурси;
  • голосування за найкращу хлібну композицію (АРТ хліб);
  • відкрите спілкування організаторів із учасниками Фестивалю;
  • вручення нагород.

БОНУС! Цьогоріч ведучими Фестивалю будуть запальні Олександр Вітер та Поліна Катеринославська!

УМОВИ УЧАСТІ

Варіант 1

  1. Підготувати найкращі зразки хлібо-булочної продукції для демонстрації та продажу відвідувачам.
  2. Розробити відеопрезентацію компанії (можна скористатися послугами нашої знімальної групи – безкоштовно). Можна використати рекламний ролик, який був змонтований раніше.
  3. Організувати розміщення власної продукції (промостіл, оформлення місця).
  4. Відвідати Фестиваль хлібу 14 вересня о 13:00 у Макарові, Київська обл.

Варіант 2

  1. Підготувати найкращі зразки хлібо-булочної продукції для демонстрації та продажу відвідувачам.
  2. Розробити відеопрезентацію компанії (можна скористатися послугами нашої знімальної групи – безкоштовно).
  3. Передати продукцію нам за оптовою ціною для її розміщення на Фестивалі без Вашої присутності.

Для хлібзаводів та пекарень участь у Фестивалі БЕЗКОШТОВНА.

Всі команди-учасники змагатимуться за звання найкращого пекаря 2016. Переможець отримає Кубок з хлібопечіння та обиратиме місце проведення Фестивалю з хлібопечіння2017!

Критерії оцінювання команд:

  • відеопрезентація компанії (показ відео в «Ольвії» і смс голосування глядачів за найкращу відеороботу);
  • симпатії відвідувачів (біля кожної компанії буде встановлено Благодійний кошик; за найбільшою сумою буде складений рейтинг учасників);
  • творче та конкурсне змагання пекарів («Арт хліб»).

Вся виручка Фестивалю буде перерахована в будинок літніх людей у селі Грузьке Макарівського району.

Дата: 14.09.16, початок о 13:00
Місце проведення: смт. Макарів, Макарівський район, Київська обл. (площа біля кінотеатру «Ольвія»)
Площа: 1 030 кв.м
Чисельність населення: більше 11 000 людей.
Площа розрахована на: близько 30 підприємств-учасників, та 400 відвідувачів

План-таймінг фестивалю «Свято хліба 2016»


11.00 – Музичний фон – заклична музика. Ведучі що п’ятнадцять хвилин анонсують програму заходу. Весела інструментальна українська фольклорна музика.


13.00 – Офіційний початок фестивалю. Ведучі вітаються з публікою та учасниками.

Початок лотереї – участь в розіграші беруть номери декларацій.
Гості свята залишають візитівки в спеціальній ємності. Ведучі представляють журі конкурсу.
Гості реєструються – підписують декларації.
Ведучі зі сцени вітають представників організацій, що прибули на свято.


13.10 – 1-й блок. Демонстрація перших 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю.

Інтерв’ю з учасниками.
Особливості підприємства, його історія, продукція, тощо для реклами на загал.
Викликаємо на сцену, або ж підходимо до палатки


13.25 – Музична пауза.

пісні в живому виконанні дуету «Ретро-бум», укр.естрада


13.40 – 2 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю. Інтерв’ю з учасниками.


13.55 – Старт конкурсу малюнка про хліб для відвідувачів з дітьми.


14.00 – Вікторина від ведучих – цікаві факти про хліб (1 частина).


14.15 – 3 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю. Інтерв’ю з учасниками.


14.30 – Конкурс «Заплети косу».


14.40 – Музичний блок місцевої самодіяльності.


15.10 – 4 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю.

Інтерв’ю з учасниками.


15.25 – Конкурс для гостей фестивалю на сцені. Чистимо картоплю на час.


15.35 – Пісенно-гумористична пауза.

пісні в живому виконанні + гумор.


15.50 – Конкурс для публіки – естафета з зерном.


16.00 – Результати конкурсу малюнка.

Призи учасникам.


16.10 – 5 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю.


16.25 – Початок конкурсу – різьблення фігурок з картоплі.


16.30 – Вікторина про хліб та випічку (2 частина).


16.45 – 6 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю.


17.00 – Музична пауза, живий вокал.
Гумор + пісні.


17.15 – 7 блок. Демонстрація 2-3 відео кліпів на екрані, або ж словесна презентація 2-3 підприємств-учасників фестивалю.


17.30 – Оголошення результатів конкурсу різьблення фігурок з картоплі.


17.40 – Конкурс на підкидання млинців.


17.50 – Урочисте проголошення результатів фестивалю. Вручення призів.

Журі.


18.00 – Розіграш лотереї учасників за номерами декларацій.

Призи від організаторів.


18.15 – Пісні та гумор від дуету «Ретро-бум».

Зарубіжна естрада.


18.30 – Конкурси синхронного підтягування та стрибків на скакалках.  Анонс спортивних заходів, що відбудуться в майбутньому, розповідь про минулі спортивні заходи.


18.50 – Слова подяки учасникам фестивалю, офіційне заключне слово від організаторів та ведучих.


19.00 – Початок дискотечної програми від діджея-мультиінструменталіста. В процесі святкування – танцювальні конкурси від ведучого. Можлива участь місцевої самодіяльності або інших запрошених на свято артистів.

Танцювальний блок.


23.00 – Демонтаж обладнання.


 

  • Поділитись: