ТОВ «Метал Ворк Україна» є представництвом Metal Work S.p.a.– італійської компанії, що спеціалізується на виробництві пневматичних компонентів та рішень для систем автоматизації. Компанія була заснована в 1967 році в Італії та почала свою діяльність як виробник пневматичних цангових фітингів для систем стисненого повітря. Поступове розширення структури виробництва продукції та збільшення об’єму продажів сприяло компанії стати лідером в пневматичних системах для автоматизації виробництва. На сьогодні компанія пропонує на ринку п’ять продуктових лінійок: пневмоциліндри, клапани, блоки підготовки повітря, фітинги та обладнання для верстатів, маніпуляторів.

Основна виробнича площадка в м. Кончезіо має штат близько 300 співробітників, у той час як у сфері продажів в Італії та на міжнародному рівні задіяно близько 600 співробітників.

У 1992 Metal Work отримала сертифікат управління якістю ISO 9001. До цього сертифікату ми додали у 2000 році ще один сертифікат системи екологічного менеджмента ISO 14001.

Також у 2007 році компанія METAL WORK S.p.A. пройшла сертифікацію згідно системи менеджмента промислової безпеки та охорони праці OHSAS 18001.

Всі вказані сертифікати були затверджені німецьким сертифікаційним органом DEKRA ITS, акредитованим компанією TGA.

Продукція розповсюджується через 45 філій в Італії та за кордоном, які пропонують ефективне перед- та і післяпродажне обслуговування.

Якість продукції та ефективна структури продажів є основою, що дозволяє компанії Metal Work твердо стояти та задовольняти всі можливі потреби клієнтів в пневматичних системах для автоматизації.

Як офіційний представник компанії в Україні ми гарантуємо своїм клієнтам:

  • найвищу якість продукції, вироблену виключно в країнах Євросоюзу
  • широкий вибір елементів промислової пневматики
  • конкурентноспроможні ціни
  • короткий строк доставки у разі відсутності продукції на складі
  • професійну технічну консультацію
  • допомогу в проектуванні пневматичних систем
  • професійне гарантійне та післягарантійне обслуговування

ТОВ «Метал Ворк Україна»


вул. Дніпровська Набережна, 26-Г, літера “А” 02089 м. Київ Україна
т. +380 44 502 95 71
т. +380 44 502 95 72
ф. +380 44 502 95 73
metalwork@metalwork.ua

  • Поділитись: