Для ТМ «Рум’янець» 16 жовтня – особлива дата. У цей день торгова марка відзначає два надзвичайно важливі свята – Всесвітній день хліба і власний День Народження.

Попри найскладніший для країни час, ТМ «Рум’янець» продовжує стабільну роботу, аби на столах українців був свіженький, пахучий і дуже смачний хліб та улюблені смаколики.

Цьогоріч торгова марка відзначає 19 День Народження й «Рум’янець» сьогодні – це:

  • понад 60 тонн продукції на день;
  • 10 областей, у яких щодня ласують «Рум‘янцем»;
  • більше 100 SKU, з-поміж яких кожен точно знайде щось собі досмаку;
  • хлібна родина в більш як 400 кваліфікованих працівників;
  • 24 точки фірмової мережі.

 

Проте, найголовнішим надбання 19-ти років є неймовірні люди: колектив, колеги, партнери, клієнти та споживачі. Цей рік справді відкрив усю глибину цитати Ремарка: «в темні часи добре видно світлих людей». Тому, цьогоріч, на Facebook-сторінці ТМ «Рум’янець» публікація до Дня Народження саме зі словами подяки:

«ДЯКУЄМО нашим захисникам і захисницям, за можливість робити те, що ми любимо найбільше – пекти справжній, смачний, пахучий український хліб та смаколики!

 

ДЯКУЄМО кожному з нашого неймовірного колективу! Без перебільшення – ми справжня хлібна родина. Навіть у найскладніші часи, кожен на своєму місці віддано робить свою справу!

ДЯКУЄМО вам, наші споживачі! За те, що любите «Рум’янець» і обираєте до власного столу. За те, що нашими смаколиками частуєте найближчих і ділитесь з тими, хто цього потребує! Ми вас дуже любимо!

 

ДЯКУЄМО усім, хто допомагає нам ставати кращими! Завдяки вам вже 19 років поспіль ми з впевненістю можемо сказати, що «Румянець» СМАЧНИЙ КОЖЕН ДЕНЬ!», – зі сторінки Facebook ТМ «Рум’янець».

 

  • Поділитись: