Шановні члени Президії ВАП, керівники підприємств, колеги, партнери!

Ми щиро вдячні Вам за активну участь в роботі Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП) щодо підготовки до проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» в рамках Міжнародного Форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP2021, яка мала відбутися з 14 по 16 квітня 2021 року. Та події останнього часу внесли свої корективи в наші плани.

У зв’язку з тим, що в місті Київ з 5 квітня 2021 року посилюються карантинні заходи, організатори виставки – ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»- прийняли рішення перенести дати проведення Міжнародної виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» на 3-5 червня 2021 року. Тож ми також переносимо наші заходи відповідно до цих термінів.

25 березня 2021 року вже відбувся І етап Всеукраїнського Конкурсу 2021 – засідання Конкурсної дегустаційної комісії Всеукраїнської асоціації пекарів.

В конкурсі взяли участь дванадцять підприємств, науковці та студенти від Національного університету харчових технологій та Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

На розгляд комісії було представлено: 23 зразки Великодньої випічки; 51 зразок хлібобулочних виробів спеціального призначення; 46 зразків упаковки хлібобулочних виробів.

Всі зразки були зашифровані оргкомітетом. Оцінювала продукцію Конкурсна дегустаційна комісія закритим способом згідно з оціночними листами. В складі Конкурсної комісії були представники Мінекономрозвитку, Міністерства охорони здоров’я, директор з якості компанії «ІТАК», експерти Спеціалізованої дегустаційної комісії ВАП та представник ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Після закінчення дегустації зразки розшифрували, сповістивши членів комісії щодо найменування виробів та підприємств-виробників. Конкурсна комісії підвела підсумки та визначила переможців конкурсу. Нагороди учасникам Конкурсу, за традицією, будуть вручені під час конференції в рамках виставки«Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021» 4 червня 2021 року (павільйон №1 конференц-зал № 2, вхід А)

В діловій програмі ВАП в рамках виставки передбачено:

  • Експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», яка буде розташована в рамках стенду Всеукраїнської асоціації пекарів.
  • ІІ етап Всеукраїнського Конкурсу 2021 – виставка конкурсних робіт на стенді Всеукраїнської асоціації пекарів
  • 3 червня 2021 року – розширене засідання Президії ВАП, запрошуємо до участі керівників підприємств-членів ВАП (павільйон №1 конференц-зал № 3)
  • 4 червня 2021 року -Конференція «Хлібопекарська галузь. Реалії та перспективи» (павільйон №1 конференц-зал № 2, вхід А, початок 11:00)

Пропозиції щодо участі в конференції просимо надавати на адресу дирекції ВАП: vap@vap.org.ua; analitik@vap.org.ua

Всі питання щодо участі в експозиції «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції» надсилайте на електронну адресу standart@vap.org.ua , або факсом +38 044 529-62-56.

Запрошуємо Вас прийняти участь в експозиції та заходах ділової Програми виставки.

Бережіть себе, і до зустрічі в червні!

Дякуємо за розуміння. З надією на плідну співпрацю і повагою, дирекція ВАП

  • Поділитись: