Щиро вітаємо з 75-річчям нашого члена ВАП, Запорізький хлібокомбінат №1, що входить до складу HD-group.

Сьогодні – це сучасне модернізоване підприємство, яке задовольняє попит на хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби як на внутрішньому, так і зовнішніх ринках .

Як зазначає генеральна директорка «Запорізького хлібокомбінату №1» Лілія Галич, за останні роки на підприємстві було проведено модернізацію лінії з виробництва сушки, яка дозволила забезпечити випуск абсолютно нового продукту «Сушки «Міні» та суттєво покращити якість існуючого асортименту; проведено реконструкцію лінії з виробництва печива, виведено на ринок нову продуктову лінійку; впроваджено систему менеджменту харчової безпеки ISO 22000:2018.

 «З початком воєнних дій Запоріжжя потрапило у так звану «червону зону» і така ситуація спровокувала частковий відтік персоналу. Виникла необхідність у перерозподілі окремих функцій, коригуванні асортименту продукції , зміни деяких пріоритетів. Також у зв’язку із пошкодженням об’єктів критичної інфраструктури доводиться використовувати альтернативні джерела живлення енергії; переналаштовувати виробничі процеси», – розповідає Лілія Галич.

За її словами, попри всі труднощі воєнного часу, «Запорізький хлібокомбінат №1» продовжує стабільно працювати, підтримувати економіку держави та виконувати свої зобов’язання по всім укладеним контрактам. Водночас, підприємство робить свій внесок на шляху до перемоги: надає допомогу військовим, медичним закладам, співпрацює з благодійними фондами.

 

  • Поділитись: