“Тема семінару: “Технології простежування в харчовій промисловості”

25 вересня запрошуємо директорів по якості та головних технологів підприємств харчової та переробної промисловості долучитися до другого публічного заходу у рамках розробки карти цифрової трансформації AGRI-FOOD сектору.

Метою семінару є обговорення викликів в розвитку технології простежуванності харчової та переробної промисловості. Ідентифікація та контроль всього харчового ланцюга від постачальників та виробників і до кінцевого споживача має на меті запобігання фактам неякісної продукції або підробок.


Місце проведення: HUB 4.0 (Київ, пров. Ярославський 1/3), початок о 14:00
Більше про проект: https://agri-food.appau.org.ua
Реєстрація: https://drive.google.com/open?id=1r_9FeT6289i8NKFrxeOFgGRlDmyEnhXPx2ShlxZCxnc

  • Поділитись: