23.03.2020 м. Львів

В умовах поширення коронавірусу COVID-19 Концерн Хлібпром, як відповідальний виробник та роботодавець, вжив усіх необхідних заходів задля безпеки наших працівників та виготовлення безпечного продукту найвищої якості.
Ми продовжуємо випускати хлібобулочну продукцію у повному необхідному для населення обсязі. За період з 16 по 20 березня 2020 року (тиждень карантину) середньодобове виробництво свіжого хліба по заводах Концерну Хлібпром зросло на 12% в порівнянні з аналогічним періодом минулого тижня. Така тенденція продовжує зберігатися. Зараз середньодобове виробництво на наших підприємствах складає близько 200 тонн/доба. Концерн Хлібпром максимально збільшив потужності заводів для пакування усієї хлібобулочної продукції. Наші клієнти мають можливість замовляти пакований продукт – компанія готова забезпечити ним усіх наших споживачів на 100%. Нагадуємо, що упакування захищає продукт від небезпечних мікроорганізмів та довше зберігає свою свіжість. Відповідно, купуючи пакований товар, споживачі отримують безпечний продукт та можуть довше залишатися вдома.

Заходи безпеки

На підприємствах Концерну Хлібпром впроваджена міжнародна система безпеки та якості харчових продуктів HACCP, яка передбачає суворий контроль за якістю продукції на всіх ланках виробництва від прийому сировини до готового пакованого виробу. При належних впроваджених системних заходах на підприємстві жодна загроза не завадить споживачам за будь-яких обставин і надалі зберігати звичний безпечний і смачний режим харчування.

Додаткові заходи безпеки

Задля гарантування найвищого рівня безпеки в час поширення коронавірусу COVID-19 на всіх підрозділах Концерну Хлібпром вжито додаткових посилених застережних заходів. На усіх наших виробничих підрозділах, на прохідних, сходових клітках, у кімнатах прийому їжі встановлено додаткові дезінфектори, обов’язкове використання яких додатково контролюється. Для оцінки фізичного стану кожному працівнику перед входом на підприємство вимірюють температуру тіла безконтактними термометрами. Вдвічі частіше проводиться вологе прибирання з хлором з обов’язковим протиранням рукояток та часто використовуваних поверхонь. Всі працівники забезпечені захисними засобами, такими як маски та рукавиці з відповідними інструкціями їх використання для мінімізації поширення вірусів.

Ми перебуваємо в постійному контакті з лікарями і за їх рекомендаціями наші медпункти постійно поповнюються профілактичними препаратами та вітамінами, які можуть мати імуномодулюючу та противірусну дію. Відповідно кожен працівник після консультації з терапевтом має можливість отримати необхідний препарат для додаткового бар’єру від вірусів.

В цей час наші працівники виробництв, так само як і медики і інші працівники ургентних служб, не мають можливості залишатися дома, а щодня виходять на роботу для здійснення свого обов’язку. Тому адміністрація підприємства прийняла рішення про закупівлю фруктів, які містять вітамін С збагачені іншими антисептичними властивостями для підсилення вітамінної дієти наших працівників.

Ми здійснюємо ДОСТАВКУ ЛЮДЕЙ на наші підприємства

Задля додаткової безпеки наших працівників всі вони без винятку доставляються з та на роботу нашими власними маршрутами, не використовуючи громадський транспорт чи інші муніципальні розвозки. Автобуси доставки обробляються дезінфікуючими розчинами до посадки та після висадки для безпечного проїзду. З Львівською обласною адміністрацією узгоджено безперешкодний режим курсування наших автобусів під час карантину в межах області по узгоджених маршрутах.

Купуйте лише пакований хліб!

Концерн Хлібпром як соціально – відповідальна компанія давно доносить нашому споживачеві інформацію про необхідність купувати лише пакований хліб. На жаль наше суспільство не було готове до такого продукту, поки ми не стикнулися з великою загрозою. Багато хто до сьогоднішнього дня вірив у пост-радянські міфи про те, що ніби-то непакований хліб свіжіший, його потрібно потримати на дотик та вибрати найм’якіший, про те, що упаковка значно здорожує продукт тощо. В сьогоднішніх умовах протидії поширенню вірусів ми почали особливу увагу звертати на безпеку продуктів харчування та купувати перш за все упакований хліб. І це правильний вибір нашого споживача, який повинен бути таким не лише в умовах карантину. Перш за все, якщо споживач купує упакований продукт – він достовірно знає виробника та склад продукту, дату виготовлення. Упаковка захищає хліб від мікроорганізмів, які супроводжують виріб від моменту виходу з печі до споживання. Матеріал упаковки – безпечний для здоров’я.

ДОВІДКА:
ПрАТ «Концерн Хлібпром» – одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 200 тонн продукції – хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. В структуру Компанії входить 5 переробних підприємств: Львівський хлібзавод №1, Львівський хлібзавод №5, Цех хлібобулочних напівфабрикатів, Вінницяхліб, Явірмлин.
Торгові марки: Agrola, 2Go, ВінницяХліб, Хліб по-львівськи, Живий злак, Люблянна, Bandinelli, Panerini, Grillbakery.


Начальник Управління комунікацій
ПрАТ «Концерн Хлібпром»
Оксана Гальчинська
тел. 050-513-67-11
OHalchynska@hlibprom.com.ua
pr@hlibprom.com.ua

  • Поділитись: