«Вихід Українських хлібопекарів на міжнародний ринок: перспективні території, особливості співпраці».

Місце проведення: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон № 3, конференц-зал № 13 (вхід 3 С)
Дата  та час проведення: 19 квітня 2018 року, 11:00


Реєстрація учасників: 10:30 – 11:00


11:00 -11:10 – Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.


11:10 – 13:00 – ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ


  • Проект консультування підприємств щодо енергоефективності», доповідач – директор проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Рікардо Кюльхайм
  • Фактори успішного продажу українських товарів в міжнародних торгових мережах», доповідач –Денис Анатолійович Красніков Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП).
  • Перспективи експорту на зовнішні ринки. Санітарні і фітосанітарні заходи», доповідач –Ольга Петрівна Шевченко, начальник управління міжнародного співробітництва
  • Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
  • Санітарно-гігієнічні вимоги HACCP на підприємствах хлібопекарської галузі», доповідач – Чаповська Роксоляна, к.т.н., директор ПП “Гігієнікс”, сертифікований внутрішній аудитор TUV Nord по системах HACCP.
  • Обов’язковість впровадження діючих процедур HACCPпри виході підприємств харчової галузі на міжнародний ринок», доповідач – Олена Іванівна Бєлофастова, директор
  • Київської філії ДП «Київоблстандарт метрологія»
  • До питання застосування хмелю в технології хліба на заквасках» – Ліна Іванівна Кузнєцова, доктор технічних наук, директор СПбФ ФГБНУ НІІХП
  • Останні європейські тенденції в хлібопеченні», доповідач – Сергій Козаков, менеджер-технолог ТОВ «Лейпурін».
  • Важливість енергоефективності та інновацій для хлібопекарної промисловості», доповідач – Павло Полачек, торгівельний менеджер компанії  «J4 s.r.o.» по країнах СНГ.

13:00-13:30ОБГОВОРЕННЯ


13:30-14:00 – ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ


ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів «Кращий хлібопекарський виріб 2018» та «Кращий дизайн упаковки 2018»

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

*В програмі можливі зміни

Запрошуємо до співпраці


Контактна особа:
Жукова Олена Валентинівна, виконавчий директор ВАП
моб.т.: +38 050 356 29 92,тел. (+38044) 529 62 56, 522 87 90
вул. Коновальця, 31, офіс 514  м. Київ,  01133, Україна
e-mail: vap@vap.org.ua
www.vap.org.ua

  • Поділитись: