Всеукраїнська асоціація пекарів Запрошуємо до співпраці
Місце проведення: Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, конференц-зал №3.
Дата проведення: 12 квітня 2016 року, час: 14:30-17:00
Реєстрація учасників: 14:00-14:30,
Програмазасідання круглого столу*
«Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування».
14:30 -14:40 – Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В.
14:40 – 16:00 – ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ
- Національна програма профілактики «Україна здорова»
(Доповідач – Дідковський Ігор Миколайович автор і керівник національної програми профілактики «Україна здорова») - Продовольча безпека в контексті дерегуляції
(Доповідач – Мороз Микола Анатолійович, директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства) - «Здорове харчування у сучасному світі»
(Доповідач – Ракша-Слюсарева Олена Анатоліївна, канд. мед. наук, доктор біологічних наук, професор, вчений секретар ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України») - Біологічні та фізико-хімічні особливості мікроелементних комплексів на основі харчових кислот, отриманих за нанотехнологіями.
(Доповідач – Каплуненко Володимир Георгійович, розробник мікроелементних комплексів нового покоління, отриманих за допомогою нанотехнологій для збагачення харчових продуктів. Доктор технічних наук, директор компанії «Наноматеріали та нанотехнології» - «Дослідження використання хліба та хлібобулочних виробів для профілактики хронічних інфекційних захворювань»
(Доповідач – Гакман Олексій Іванович, студент Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Науковий керівник Штангеєва Надія Іванівна – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ) - «Хлібобулочні вироби в аспекті здорового харчування. Регулювання надання інформації для споживачів про харчову цінність та користь для здоров’я в ЄС та Україні»
(Доповідач – Сергій Дмитрович Колесник – Зав. сектором наукових основ міжнародних регуляторних актів в сфері харчової та хімічної безпеки, організаційних послуг та консультацій ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я України», Секретар Національної комісії України з Кодексу Аліментаріус).
16:00-16:30 – ОБГОВОРЕННЯ
16:30 -17:00 – ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ
Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
Контактна особа:
Жукова Олена Валентинівна,
виконавчий директор ВАП,
моб: +38 050 356 29 92
*В програмі можливі зміни