Всеукраїнська асоціація пекарів та компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошують  до співпраці!

  Спонсор конференції:  компанія  «Київхліб»   

Програма конференції*

«Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування».

Місце проведення: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий  центр,

                                       Павільйон  № 3, конференц-зал  13 (вхід 3С)

Дата  та час проведення:  30 вересня 2021 року, 11:00 -17:00

Реєстрація учасників: 10:30-11:00

11:00 -11:10 Вітальне слово

від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Дученко Ю.М.,  директора виставки Баталова О.

11:10 –– 15:00             ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

  1. Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування – доповідач:  Бутько Інна Сергіївна, лікар-дієтолог, гастроентеролог, член Асоціації дієтологів України
  2. Конструктор здорових хлібів – доповідач: Павліна Світлана, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія».
  3. Фокус бренду: сучасний споживач хлібобулочних виробів Випічка в закладах ресторанного господарства: вітчизняний та міжнародний досвід вирішення проблем бізнесу та впровадження здоров’язберігаючих технологій – доповідач: д.т.н., доц. Лебеденко Тетяна Євгенівна., зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій; здобувач  Дубкова Т.П., технолог «Навчального ресторану  «112»
  4. Хлібні вироби, збагачені рослинним білком – доповідач:  Махинько Валерій Миколайович, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ
  5. Споживчі переваги хлібобулочних виробів і їх роль у забезпеченні харчових потреб людини – доповідач: Антюшко Дмитро Петрович, канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету
  6. Healthy Lifestyle  2.0: Тренди здорового харчування – доповідач: Анастасія Міщенко, директор з маркетингу ТОВ «ЕЙЧДІ –ГРУП»
  7. Проблеми пліснявіння хлібобулочних виробів – доповідач:  Волощук Наталія Михайлівна, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України
  8. Сучасне лабораторне обладнання – безпека та запорука якості продукції – доповідач: Марина Ромащенко – менеджер з продажу ТОВ «Вента Лаб»
  9. Дослідження якості та безпечності хлібобулочних виробів, як складова відповідності вимогам споживачів – доповідач: Слива Юлія Володимирівна, заступник директора з наукової роботи УЛЯБП АПК НУБіП України

 

ОБГОВОРЕННЯ

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі,

*В програмі можливі зміни      Контактна особа: Жукова Олена, виконавчий директор ВАП,

 тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90  e-mail: vap@vap.org.ua    сайт  www.vap.org.ua  

  • Поділитись: