ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПАРТНЕРИ!

Всеукраїнська асоціація пекарів та команда Марко пак запрошують на зустріч з вами наступної середи,

10 серпня, під час другої сесії онлайн-конференції «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях».

Конференція розпочнеться о 10:30 і триватиме близько 2,5 годин.

 

Трансляція буде здійснюватися на платформі ZOOM.

Під’єднатися до конференції можна буде вже о 10:15, перейшовши за посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/82835899114?pwd=TWkwNG8reGFONDJzZVVUcE1uSW1TZz09

 

 

Програма конференції

«Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях»

10.08.2022

 

 

Час Тема виступу
10:30 – 1035

10:35

Вступне слово модератора
10:30 – 10:50 Ситуація на ринку зерна та борошна  – Родіон Рибчинський, Голова громадської Спілки «Борошномели України», Президент «Спілки виробників харчової продукції України»
10:50 – 11:10 Актуальні тенденції й особливості упаковки для ХБВ – Наталя Бевза, директор з якості компанії «Ітак»
11:10 –

11:30

ЛЕКВАР – український суперфуд для ХБВ – Світлана Павліна, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія»
11:30 – 11:50 Інноваційні рішення для хлібопекарського бізнесу від компанії Maresto – Світлана Якушик, керівник відділу з оснащення харчових виробництв Maresto
11:50 – 12:10 Різноманіття продуктів та гнучкість при діленні тіста і різних мас з обладнанням компанії VEMAG (Німеччина) – Полiщук Валентина, менеджер з продажу «ПроТек Системс»
12:10 – 12:25 Гармонізація стандартів як складова гарантованого сталого розвитку зернозаготівельної, зернопереробної та хлібопекарської галузей в умовах Євроінтеграції – Дмитро Жигунов, завідувач кафедри Технології переробки зерна Одеського Національного Технологічного Університету, д.т.н., професор
12:25 – 12:40 Впровадження сонячної енергії на зернопереробних підприємствах: зниження витрат та викидів СО2 –

Іван Федів, радник DELA Energy Group

12:40 – 13:00 Стандартизація та коригування якісних показників борошна для різних видів хлібобулочних виробів –
Надія Непокритова, технолог Mühlenchemie (Штерн Інгредієнтс Україна)
13:00 – 13:10 Ситуація на енергетичному ринку України.  Відповіді на запитання – Юрій Дученко, Президент Всеукраїнської асоціації пекарів
13:10 – 13:40 Майстер-клас на обладнанні Chopin Technologies: AlveoLab, Mixolab2, SDmatic
   
  • Поділитись: