ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПАРТНЕРИ!
Всеукраїнська асоціація пекарів та команда Марко пак запрошують на зустріч з вами наступної середи,
10 серпня, під час другої сесії онлайн-конференції «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях».
Конференція розпочнеться о 10:30 і триватиме близько 2,5 годин.
Трансляція буде здійснюватися на платформі ZOOM.
Під’єднатися до конференції можна буде вже о 10:15, перейшовши за посиланням:
https://us06web.zoom.us/j/82835899114?pwd=TWkwNG8reGFONDJzZVVUcE1uSW1TZz09
Програма конференції
«Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях»
10.08.2022
Час | Тема виступу |
10:30 – 1035
10:35 |
Вступне слово модератора |
10:30 – 10:50 | Ситуація на ринку зерна та борошна – Родіон Рибчинський, Голова громадської Спілки «Борошномели України», Президент «Спілки виробників харчової продукції України» |
10:50 – 11:10 | Актуальні тенденції й особливості упаковки для ХБВ – Наталя Бевза, директор з якості компанії «Ітак» |
11:10 –
11:30 |
ЛЕКВАР – український суперфуд для ХБВ – Світлана Павліна, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія» |
11:30 – 11:50 | Інноваційні рішення для хлібопекарського бізнесу від компанії Maresto – Світлана Якушик, керівник відділу з оснащення харчових виробництв Maresto |
11:50 – 12:10 | Різноманіття продуктів та гнучкість при діленні тіста і різних мас з обладнанням компанії VEMAG (Німеччина) – Полiщук Валентина, менеджер з продажу «ПроТек Системс» |
12:10 – 12:25 | Гармонізація стандартів як складова гарантованого сталого розвитку зернозаготівельної, зернопереробної та хлібопекарської галузей в умовах Євроінтеграції – Дмитро Жигунов, завідувач кафедри Технології переробки зерна Одеського Національного Технологічного Університету, д.т.н., професор |
12:25 – 12:40 | Впровадження сонячної енергії на зернопереробних підприємствах: зниження витрат та викидів СО2 –
Іван Федів, радник DELA Energy Group |
12:40 – 13:00 | Стандартизація та коригування якісних показників борошна для різних видів хлібобулочних виробів – Надія Непокритова, технолог Mühlenchemie (Штерн Інгредієнтс Україна) |
13:00 – 13:10 | Ситуація на енергетичному ринку України. Відповіді на запитання – Юрій Дученко, Президент Всеукраїнської асоціації пекарів |
13:10 – 13:40 | Майстер-клас на обладнанні Chopin Technologies: AlveoLab, Mixolab2, SDmatic |