ПРОГРАМА BAKEPOL12 – 14 вересня 2019 р.
КРАКІВ, ПОЛЬЩА
12.09.2019 Четверг
10:00-13:00 – КОНКУРС „MASTER BAKER 2019” – ФІНАЛ В КАТЕГОРІЇ ПЕКАР АМАТОР
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
10:00 -17:00 – Виробництво та дегустація крафтового морозива високої якості. З нануральних складників. З допомогою фрезера та пастеризатора фірми Innova.
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 28
Організатор: HERT
10:00-17:00 – Дегустація турецьких делікатесів
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 38
Організатор: Memak
10:15-11:00 – Їстівний папір не тільки для друку
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
10:30-12:30 – Варіації з Шоколадом Ariba
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
11:00-12.00 – Майстер-клас:«Як розпочати виготовляти випічку з екологічним сертифікатом? Які умови повинна виконувати органічна пекарня, аби отримати сертифікат Біо Випічки» – Чеслав Меус
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
11:00-12:00 – БРАУНІ показ та дегустація
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
11:15-12:00 – «Здорова» піца з майстром пекарства Богданом Смоложем (Біопекар)
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
12:00-12.45 – МАЙСТЕР-КЛАС:«Системи моніторингу сировини у покращенні якості та безпеки для млинарства та пекарства – «Від зернятка до буханки в екологічній системі»»- д-р Юзеф Садкевич
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
12:15-12:45 – Хліб гарний наче писанка.Як інакше прикрасити хліб? Катажина і Анна Мірчіняк
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
13:00-13:15 – Презентація нових ножів для нарізки бісквітів
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 52
Організатор: WEBER MASZYNY
13:00-14:00 – ДИСКУСІЯ: «Значення національних та міжнародних конкурсів в ремеслі»-Міхал Дорошкевич, Чеслав Меус
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Pastry Lab, Асоціація Ремісників Пекарства РП, Група МТП
13:00-13:45 – Не prostoшаблонний декор хліба – прикрашання випічки шаблонами Катажини Марчіняк
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branż, Група МТП
13:00-15:00 – Порційні десерти і торти
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
14:00-14:30 – Дегустація TOMATO MIX
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: Organizator: ECO TRADE Smak i Tradycja
14:00-15:00 – Makrovit – реактивація. Інноваційна випічка80-x ХХ ст. досі на часі! – Майстер кондитерської та пекарської справи Чеслав Меус, пекар-початківець Піотр Поломскі/Bionat
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
14:00-17.00 – КОНДИТЕРСЬКІ ПОКАЗИ «Композиція смаку кондитеських виробів» – структура, композиція смаку, вигляд готових виробів. –Міхал Дорошкевич
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Pastry Lab, Група МТП
15:15-17:00 – Прадавнє зерно, сучасна інновація – поживний хліб на базі круглозерної пшениці Кароліна Щепанік і Анджей Сова
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branży, Група МТП
15:15-17:00 – Випічка IBGI
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
15:30-16:00 – Дегустація SALTMIX – солоні перекуски приготовані майстрами INDUSTRYLINE
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
13.09.2019 П’ятниця
10:00-13:00 – КОНКУРС „MASTERBAKER2019” – ФІНАЛ в категорії ПЕКАР ПРОФЕСІОНАЛ
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
10:00 -17:00 – Виробництво та дегустація крафтового морозива високої якості. З нануральних складників. З допомогою фрезера та пастеризатора фірми Innova.
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд28
Організатор: HERT
10:00-17:00 – Дегустація турецьких делікатесів
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 38
Організатор: Memak
10:15-11:00 – Їстівний папір не тільки для друку
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
10:30-12:30 – Варіації з Шоколадом Ariba
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
11:00-12:00 – БРАУНІ показ та дегустація
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
11:15-12:00 – Випічка в дорогу в сучасному кондитерстві
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатор: Mistrz Branżу, Група МТП
12:15-13:00 – «Здорова» піцаз майстром пекарства Богданом Смоложем (Біопекар)
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
12.30 – ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ «MASTER BAKER 2019» в категорії ПЕКАР АМАТОР
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
13:00-13:15 – Презентація нових ножів для нарізки бісквітів
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 52
Організатор: WEBER MASZYNY
13:00-15:00 – Порційні десерти і торти
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
14:00-17.00 – КОНДИТЕРСЬКІ ПОКАЗИ «Сезонність виробничих процесів» – добір асортименту, надання форми та декорація кондитерських виробів. –Міхал Дорошкевич
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Pastry Lab, Група МТП
14:00-14:30 – Дегустація TOMATO MIX
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
14:15-15:00 – Makrovit – реактивація. Інноваційна випічка80-x ХХ ст. досі на часі! – Майстер кондитерської та пекарської справи Чеслав Меус, пекар-початківець Піотр Поломскі/Bionat
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
15:15-16:00 – Нові горизонти смаку з Viking Malt – Кароліна Щепанік і Анджей Сова
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
15:15-17:00 – Випічка IBGI
МІСЦЕ: Павільон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
15:30-16:00 – Дегустація SALTMIX – солоні перекуски приготовані майстрами INDUSTRYLINE
МІСЦЕ: Павільон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
14.09.2019 Субота
10:00-13.00 – КОНДИТЕРСЬКІ ПОКАЗИ «Haute patisserie – ювелірна кондитерська справа» – естетичні та смакові тренди в кондитерстві –Міхал Дорошкевич
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Pastry Lab, Група МТП
10:00 -17:00 – Виробництво та дегустація крафтового морозива високої якості. З нануральних складників. З допомогою фрезера та пастеризатора фірми Innova.
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 28
Організатор: HERT
10:00-17:00 – Дегустація турецьких делікатесів
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 38
Організатор: Memak
10:15-11:00 – Вишукане праліне від основи – елемент декорації або як доповнення до асортименту цукерні Ангеліка Розмус, Шоколадна Хатинка
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
10:30-11:30 – Варіації з Шоколадом Ariba
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
11:00-12:00 – БРАУНІ показ та дегустація
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
11:15-12:00 – Хліб з ароматом дереваМалгожата Калемба-Друждж, Трохи Інша Цукерня
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
12:00-14:00 – Порційні десерти і торти
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
12.15-13.15 – Стежками смаку – про подорожі, які розширюють горизонти смаку, надихають вести блог, писати книги та відкривати власну кондитерську. Наталя Сітарска і Лукаш Смолінський (DESEO), Лаура Осенка, Малгожата Калемба-Друждж, Агнешка Челюшняк
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
13:00-13:15 – Презентація нових ножів для нарізки бісквітів
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 52
Організатор: WEBER MASZYNY
13:00-14:00 – ДИСКУСІЯ: «Виклики в галузі пов’язані зі зміною стилю харчування» -Міхал Дорошкевич, д-р Юзеф Садкевич, Маріан Пюрковскі DEBIC
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Pastry Lab, Асоціація Ремісників Пекарства РП, Група МТП
13:30-15:30 – Домашня випічка на заквасці Кароліна Щепанік і Анджей Сова
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 91
Організатори: Mistrz Branżу, Група МТП
14:00-14:30 – Дегустація TOMATO MIX
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja
14:00-16.00 – Пекарські покази майстрів «Від зернятка до буханки» – пекарі з Асоціації Ремісників Пекарства РП та Асоціації Польська Екологія
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
14:15-16:00 – Випічка IBGI
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 80
Організатор: Master Martini
14.30 – ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ «MASTER BAKER 2019» в категорії ПРОФЕСІЙНИЙ ПЕКАР
МІСЦЕ: Павільйон DUNAJ, стенд 65A
Організатори: Асоціація Ремісників Пекарства РП, Асоціація Польська Екологія, Група МТП
15:30-16:00 – Дегустація SALTMIX – солоні перекуски приготовані майстрами INDUSTRYLINE
МІСЦЕ: Павільйон WISŁA, стенд 20
Організатор: ECO TRADE Smak i Tradycja