Пряники заварні з фруктовими начинками Котовського хлібозаводу стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». Сьогодні в Українському домі у Києві відбулося урочисте нагородження лауреатів і переможців конкурсу якості, який організовано Держспоживстандартом.

Це щорічний конкурс національного масштабу, який проводиться на виконання Указу Президента України з метою підвищення якості вітчизняної продукції. Конкурс проводиться у декілька етапів – відбір кращих товарів на регіональному рівні і відбір кращих товарів з переможців регіональних конкурсів на національному рівні. Так, у липні пряники з фруктовими начинками ТМ «Булкін» Котовського хлібозаводу стали переможцями регіонального конкурсу «Одеська якість». Котовський хлібозавод вирішив не зупинятися на досягнутому і взяв участь в наступному етапі конкурсу якості.

Сьогодні Котовській хлібозавод – один з крупних виробників в Одеській області не тільки хлібобулочної, але й кондитерської продукції, зокрема, пряників. Цього року на підприємстві завдяки інвестиціям «Холдингу «Т і С» проведена модернізація устаткування по виготовленню пряників та інших дрібноштучних виробів, встановлені нові печі, пакувальний апарат, закуплено автотранспорт для доставки кондитерських виробів в інші регіони. Всього інвестовано більше ніж 1,6 млн. грн. Це дозволило значно поліпшити якість продукції, розширити асортимент новими видами, збільшити об’єми виробництва, розширити географію реалізації. Пряники Котовського хлібозаводу продаються не тільки в Одеській, Вінницькій областях, але і в Криму, а також в Молдові.

Довідка:
Сьогодні Котовський хлібозавод випікає до 15 т хлібобулочних і кондитерських виробів на добу. Продукція підприємства виробляється під ТМ «Булкін» і реалізується в Котовську, Котовському, Краснокам’нському, Кодимському, Біляєвському, Ананьевському, Фрунзовському районах Одеської області, кондитерські вироби – в Одеській області і Криму. Крім того, Котовський хлібозавод виробляє сухарі під ТМ «Топтига», які продаються не тільки в Одеській, але і в Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській і Херсонській областях.

  • Поділитись: