Приватне підприємство «Торговий дім «Золота миля» –компанія, яка швидко росте, пропонує комплекс високоякісної сировини, інгредієнтів і послуг, направлених на забезпечення підприємств харчової промисловості.

Впродовж дванадцяти років успішної роботи основними напрямками нашої діяльності є виробництво, торгівля, інновації в технологічних рішеннях і логістика.

Наша компанія безперервно вдосконалює портфель пропозицій, збільшує виробничі потужності і розширює спектр послуг, що надаються нашими фахівцями, а служба контролю якості забезпечує відповідність нашої продукції найвищим світовим стандартам.

Усе це допомагає нам незмінно знаходити можливості задовольнити унікальні потреби кожного клієнта і відповідати щонайтоншим вимогам ринку.

Виробництво.

ЗОЛОТА МИЛЯ® – це широкий асортимент високоякісних наповнювачів для хлібобулочних і кондитерських виробів і напівфабрикатів з різноговиду тіста – здобного, листкового, пісочного, бісквітного, масляного і т.д.

Наші наповнювачі ідеально підходять для відкритих і закритих продуктів. Термостабільні наповнювачі можна використовувати як до, так і після випікання, а нетермостабільні– в уже приготовлених виробах.

Ми пропонуємо як класичну линійку наповнювачів, так і унікальні розробки для кожного клієнта. Наш портфель пропозицій містить смакові, фруктові– гетерогенні і гомогенні, кондитерські молоковмісні наповнювачі і горіхові пасти.

Займаючи стійкі позиції на внутрішньому ринку наповнювачів, ми активно розвиваємо експортний напрямок продажів і затверджуємо  нашу продукцію на ринках Польщі, Румунії, Болгарії, Білорусії, Молдови.

OPTIMA® – наша торгова марка, під якою випускається широкий спектр високоякісних сумішей і поліпшувачів борошна для виробництва хлібобулочної і кондитерської продукції, спрямована на вирішення безлічі технологічних питань– від розширення продуктової лінійки до попередження псування готових виробів.

ЗЕРНООЧИЩУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС – компанії забезпечує високоефективне очищення і калібрування нішевих бобових, олійних і зернових культур, що дозволяє нам поставляти готову продукцію і підтримувати багаторічну співпрацю з такими країнами, як Греція, Польща, Германія, Голландія, Чехія, країни Прибалтики.

В той же час наш зерноочищувальний комплекс надає послуги промислового характеру.

Інновації.

Фахівці Інноваційного центру Торгового дому «Золота миля» надають комплексну технологічну підтримку клієнтам на усіх етапах виробництва: допомога в підборі сировини для виробництва і оптимізації витрат при випуску кінцевого продукту, розробка і опрацювання рецептур, впровадження нових видів продукції, супровід при оформленні дозвільних документів.

Наші технологи постійно удосконалюють свої знання і діляться досвідом з партнерами.  Вони є доповідачами на профільних форумах і конференціях, учасниками українських і міжнародних виставок, авторами публікацій в професійних виданнях. На базі Інноваційного центру проводяться тренінги, семінари і майстер-класи як для партнерів, так і співробітників підприємства.

Логістика.

В 2018 р. починає роботу наше представництво в Польщі (г. Катовіце). Філії компанії і склади з сучасним устаткуванням в Харкові, Львові, Києві і Кропивницькому, а також власний логістичний комплекс – це запорука швидкої безперебійної доставки наших товарів і задоволення усіх вимог від партнерів, стосовно вантажоперевезень по Україні, Європі і Азії, а також можливість швидкої реакції на всі звернення наших партнерів як усередині країни, так і за її межами.

  • Поділитись: