Вже цієї осені, 01-04 жовтня 2018, на території Міжнародного Виставкового Центру в Познані відбудеться блок виставок Polagra Tech, Taropak, Polagra Gastro, Polimer tech і 4 Print Week.

Цю комплексну подію з галузі споживчих технологій, упаковок, а також гастрономії відвідає близько 50 тис. відвідувачів. Майже 1000 експонентів з цілого світу продемонструють свої пропозиції в 11 павільйонах. Осінній блок виставок Polagra має довгу історію, престиж та користується повагою, завдяки чому тут відбуваються бізнес зустрічі гостей зі всього світу.
Познань, Польща 30.09-04.10.2018 – Polagra Tech 2018

Polagra Tech

Два салони і максимум бізнес можливостей. Вже цієї осені відбудуться два салони: САЛОН ПЕКАРСЬКИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ТЕХНОЛОГІЙ 30.09 – 4.10, а також САЛОН СПОЖИВЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ 01.10 – 04.10.

Тут керівники харчових підприємств, працівники технологічних відділів, технологи можуть знайти натхнення для створення нових та смачних продуктів.

POLAGRA TECH 2018 – це багата пропозиція галузі споживчих технологій – від машин та пристроїв через повні технологічні лінії для різноманітних споживчих галузей (в т.ч. пекарської, кондитерської, виробників морозива та макаронів, плодово-овочевої та молочної галузей), convinient’s food,  пакування і зберігання продуктів харчової промисловості закінчуючи гігієною, транспортом, додатками, сумішами та компонентами. Polagra Tech – це не тільки бізнес зустрічі, але також можливості здобути нові знання, дізнатись про нові тренди та обмінятись досвідом.
http://www.polagra-tech.pl/pl/

Для связи:
Kamila Adamczyk
Kamila.adamczyk@mtp.pl
Phone: + 48 61 869 23 73  mobile: 691 028 202

СИНЕРГІЯ ПОДІЙ

В одному блоці виставок, разом з виставкою Polagra Tech, 01-04.10 відбудуться:
TAROPAK – Міжнародна виставка Пакувального Обладнання та Етикетування

TAROPAK

Понад 20 тис. метрів виставкової площі в 6 павільйонах збере близько 500 учасників, які продемонструють 450 новинок. Вже восени стартує найбільша виставка Польщі в галузі пакування – Taropak. Супроводжуючими заходами є виставки 4 PRINT WEEK, яка присвячується поліграфічній галузі, конгрес ART OF COLOR – НОВИЙ ВИМІР ДРУКУ, а також виставка технологій для промислової переробки полімерів – Polimer Tech.

TAROPAK – це найбільша комплексна виставка, яка охоплює всі гілки галузі пакування (починаючи скляними, металевими, паперовими та штучними матеріалами, закінчуючи етикетуванням та складуванням). Найближча виставка – це понад 100 новинок, які мають застосування в різних галузях економіки, де використовується пакування, етикетування, трансорт і логістика.
http://www.taropak.pl/

Для связи:
Radosław Deja
radoslaw.deja@mtp.pl
Phone: + 48 61 869 25 47  mobile: 691 031 280

4 PRINT WEEK
3D  DIGITAL  INDUSTRY  OFFSET

4 PRINT WEEK –  це новий розділ вже традиційних зустрічей поліграфічної галузі в Міжнародному Виставковому Центрі в Познані. У відповідь на очікування галузі подія відбудеться разом з Міжнародною Виставкою Техніки Пакування та Етикетування TAROPAK. 4 PRINT WEEK зосереджується на сучасних технологіях, 3D друці, новинках в різних секторах промисловості, а також на офсет техніці. У той самий час відбудеться другий Конгрес ART OF COLOR – НОВИЙ ВИМІР ДРУКУ. Тематика виставки та супроводжуючого конгресу буде цікава перш за все учасникам поліграфічного ринку, власникам та директорам технічних друкарень, дизайнерам, дизайнерам пакувань та етикеток, а також рекламним агенствам та видавництвам. 4 PRINT WEEK – це не тільки відмінний форум дискусій про технологічний розвиток поліграфічного ринку в Польщі, але також чудове місце для інтеграції цілої галузі.

www.4printweek.pl

Для связи:
Radosław Deja
radoslaw.deja@mtp.pl
Phone: + 48 61 869 25 47  mobile: 691 031 280

POLIMER TECH

Виставка технологій для промислової переробки полімерів – Polimer Tech є відповіддю на зростаюче зацікавлення галузі сферою найновіших технологій, пов’язаних з виготовленням та промисловою переробкою полімерних матеріалів.

Виставкова пропозиція представить інноваційні рішення в технологічному, виробничому та організаційному секторах. Метою виставки Polimer Tech є збільшення відчуття відповідальності галузі і суспільства за охорону клімату та навколишнього середовища. Служити тому повинне ефективне використання енергії та сировини при одночасній спробі ліквідації складування матеріалів, як головного способу збору відходів.
www.polimertech.pl

  • Поділитись: