Позначення та назва документа:
Перша редакція проекту національного стандарту ДСТУ «Борошно житнє. Технічні умови».

Усі відхилення проекту національного стандарту від відповідного національного стандарту
Відповідний національний стандарт відсутній.

Адреса та строк подання коментарів усіма зацікавленими сторонами:
Всеукраїнська асоціація пекарів
ТК 153″Хлібобулочні та макаронні вироби”
вул. Коновальця 31, офіс 514,  м. Київ, 01133,
Заступнику Голові ТК 153   Жуковій О.В.
телефон (044) 529-62-56,
e-mail: standart@vap.org.ua

Строк подання коментарів — 60 календарних  днів з дня оприлюднення повідомлення (до 12.08.2017р.).

Інформація про спосіб отримання проекту національного стандарту
Проект національного стандарту у електронному вигляді можна отримати, зробивши запит за електронноюадресою e-mail: vap@vap.org.ua; standart@vap.org.ua
або за телефоном (044) 529-62-56.
Виконавчий директор ВАП,
О.В. Жукова, заступник Голови ТК 153

  • Поділитись: