ПОВІДОМЛЕННЯ
про розроблення першої редакції проекту національного стандарту

Позначення та назва проекту національного стандарту
ДСТУ  «Сухарі-грінки. Загальні технічні умови».

Усі відхилення проекту національного стандарту від відповідного міжнародного чи регіонального стандарту
Відповідного міжнародного чи регіонального стандарту немає.

Адреса та строк подання коментарів усіма зацікавленими сторонами:

Адреса для подання коментарів:
Всеукраїнська асоціація пекарів
ТК 153 «Хлібобулочні та макаронні вироби»
вул. Коновальця 31, офіс 514,  м. Київ, 01133,
Заступнику Голові ТК 153 Жукові О.В.
телефон (044) 529-62-56,
e-mail: standart@vap.org.ua

Строк подання коментарів — 60 календарних  днів з дня оприлюднення повідомлення  (до 20.09.2017р.).

Інформація про спосіб отримання проекту національного стандарту
Проект національного стандарту у електронному   вигляді можна отримати, зробивши запит на офіційному веб-сайті організації  розробника  www.vap.org.ua  або за електронною адресою e-mail: vap@vap.org.ua;standart@vap.org.ua
або за телефоном:  (044) 529-62-56.
Виконавчий директор ВАП,
О.В. Жукова, заступник Голови ТК 153

  • Поділитись: