Попередня програма конференції-виставки «Хлібна індустрія-2023»*
(готель «Франція», м. Вінниця)
17 серпня
8:30-9:30 Реєстрація, вітальна кава
9:30-9:45 Відкриття конференції: привітання від організаторів, Вінницької обласної
військової адміністрації, генерального партнера конференції
9:45-11:30 Сесія 1. Економіка України через 1,5 роки війни: наслідки та
сподівання для бізнесу
Державна підтримка аграрного сектору та харчової промисловості
Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства
України
Надія Бігун, заступниця міністра економіки України
Взаємодія бізнесу та фіскальних органів
Данило Гетманцев, голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної
політики
Прогноз економіки України до кінця 2023 року та у 2024 році
Анатолій Амелін, директор економічних програм Ukrainian Institute for the Future
Очікування харчової індустрії щодо державної підтримки
Представник Світового банку (узгоджується)
Грантові програми підтримки малого та середнього бізнесу від USAID
Представник USAID (узгоджується)
11:30-12:00 Кава-брейк
12:00-13:30 Панельна дискусія «Проблеми якості української сировини в 2023/24
МР»
Якість зерна пшениці, якість борошна, використання збагаченого борошна у
виробництві хліба та макаронних виробів, загальні проблеми з якістю сировини та
готової продукції
Олег Оніщенко, менеджер з технічних та презентаційних питань компанії «СЖСУкраїна»
Дмитро Жигунов, професор, доктор технічних наук, завідувач кафедрою  технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОТУ
Представник Держпродспоживслужби України (узгоджується)
Представник USAID Agro (узгоджується)
Представник Всесвітньої продовольчої програми (WFP) в Україні (узгоджується)
Представники підприємств (узгоджується)
13:30-14:30 Обід
14:30-17:00 Круглий стіл «Взаємодія харчових підприємств із постачальниками та
споживачами: В2В і В2С»
Марина Забарило, директор Consumer Panel Services GfK Ukraine
Представник НДІ «Украгропромпродуктивність» (узгоджується)
Дмитро Романов, експерт зовнішніх ринків, консультант проєктів розвитку
FАО/ЄБРР
Представники підприємств (узгоджується)
18:00-21:00 Дружня вечеря від генерального партнера – компанії «Концерн Хлібпром»
18 серпня
9:30-11:00 Сесія 2. Хлібна індустрія: ринок та технології
Виступи представників профільних асоціацій та експертів ринку
11:00-11:30 Кава-брейк
11:30-13:00 Продовження сесії 2
Виступи представників інжинірингових компаній та постачальників інгредієнтів
13:00-14:00 Обід
14:00-15:30 Панельна дискусія «Ефективний маркетинг для борошна, круп, хлібних
продуктів та борошна»
Спікери в процесі узгодження
* В програмі можливі зміни

  • Поділитись: