Це щорічна масштабна подія, яка вже в третє служить майданчиком для обміну досвідом між представниками держаних органів влади та бізнесом Польщі та України.

Програма події розроблена на основі двох тематичних блоків:

  • Взаємні інвестиції і доступ до ринку праці, як гаранти транскордонного економічного розвитку».
  • Роль іноземних комерційних офісів ПАІТ як чинника активізації міжнародного економічного співробітництва і торгівельного обміну».

В рамках заходу заплановано обговорити широкий спектр актуальних питань польсько-українського економічного співробітництва: перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку; можливості для збільшення товарообігу між країнами.

Захід буде проведено за участі представників державних та місцевих органів влади, спеціальних економічних зон Польщі, дипломатичних та фінансових установ, а також представників бізнес-спільноти Польщі та України. Співорганізаторами заходу є міський голова Любліна Кшиштоф Жук і Маршалок Люблінського воєводства Славомир Сосновський. Реєстрація та деталі за посиланням:
http://www.pol-ukr.com/formularz-zgloszeniowy-do-udzialu-w-iii-edycji-polsko-wschodniej-konf

Запрошуємо Вас взяти участь у цій події. Ваша присутність буде для нас честю і сприятиме зміцненню доброзичливих відносин. Це чудова можливість для власників і керівників підприємств налагодити ділові контакти, знайти нових партнерів, розширити ринки та встановити нові комерційні відносини.

Участь у заході є безкоштовною, але покриття коштів проїзду і проживання залишаються на стороні учасника конференції. Контактна особа: Яловенко Вікторія директор Представництва ПУГП
тел: 050 4105926 ukrpol-kiev@ukr.net .

З повагою,
Вікторія Яловенко
Директор/Dyrektor
+38 050 410 59 26

Представництво Польсько-Українська Господарча Палата
Przedstawicielstwo Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza|
Польський Бізнес Центр
Polish Bisiness Centre

UKRAINE: 04-071 Kiev, Khoryva 4 of 10, ukrpol-kiev@ukr.net
тел. +38 044 221 48 78; 221 48 98

POLAND: 00-020 Warsaw, Legionowa 9/2, info@pol-ukr.com
WWW: www.pol-ukr.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/PolishUkrainianChamberOfCommerce
TWITTER: https://twitter.com/PolishUkrainian

www.pol-ukr.com/edialog

  • Поділитись: