Шановні партнери, компанії-учасники, організатори конференцій та відвідувачі!

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2020 року № 956 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641», організаційний комітет XIII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH вимушений повідомити про перенесення термінів проведення виставки.

Зважаючи на значні зміни до Постанови № 641«Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», що забороняють проведення будь-яких масових заходів (у тому числі виставок і конференцій) за участі понад 20 осіб та враховуючи усі форс-мажорні обставини, повідомляємо, що виставку та конференції перенесено з 27–29 жовтня 2020 року на 19–21 жовтня 2021 рік.

Сподіваємося, що поширення коронавірусної хвороби в Україні піде на спад та наша зустріч буде більш безпечною і продуктивною. Оргкомітет висловлює всім щиру подяку за розуміння та підтримку.

З глибокою повагою,
Оргкомітет
XIII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-TECH

  • Поділитись: