Партнером форуму «Хлібна індустрія-2023» виступила компанія ТОВ «ГРАНС-МАШИНА»

Партнерську підтримку в проведенні Всеукраїнської дводенної конференції-виставки «Хлібна індустрія-2023», яка відбудеться 17-18 липня у Вінниці, надає ТОВ «ГРАНС-МАШИНА» (Туреччина): Gransmachine.fimak .

Вже 19 років компанія займається постачанням високоякісного хлібобулочного, кондитерського обладнання, а також обладнання для гастрономії торгової марки «Fimak» для заводів, пекарень та супермаркетів, піцерій, ресторанів, а також надає повний спектр послуг із проєктування, дизайну і монтажу.

У свою чергу, підприємство знаходиться у тісному співробітництві з великими торговельними компаніями, хлібозаводами (Охтирський хлібозавод, Глухівський хлібокомбінат, Олевський хлібозавод, Скадовський хлібокомбінат і багато інших), пекарнями, мережами супермаркетів (VARUS, «Чудо Маркет», Маркет ОПТ, мережа маркетів «Делікат», МПП Ілона, «Файно Маркет», «Сільпо», «Реал-маркет» тощо), укладаючи договори на прямі поставки товарів.

ТОВ «ГРАНС-МАШИНА» гарантує своїм клієнтам високу якість, максимальну оперативність, результативність і надійність!

«Гнучка система оплати, кваліфікований передпродажний супровід і подальший сервіс, орієнтація на інтереси та потреби клієнтів, бездоганна репутація – можна назвати ще багато аргументів на нашу користь. Своє завдання ми бачимо в тому, щоб клієнти отримали в нашій особі надійного і довгострокового постачальника якісного обладнання», – підкреслюють у компанії.

Долучайтеся до фахової конференції «Хлібна індустрія-2023» й отримайте додаткову можливість познайомитися та поспілкуватися з представниками ТОВ «ГРАНС-МАШИНА»:  Gransmachine.fimak .

Наразі свою участь у конференції підтвердило більше 150 підприємств галузі! Ознайомитися з програмою та списком учасників можна на сторінці конференції: https://bakeryindustry.com.ua

  • Поділитись: