Всеукраїнська асоціація пекарівта компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошує  до співпраці!

Спонсори круглого столу: компанії ПрАТ «Київхліб», J4 s.r.o. та  ТОВ «Галафрут»

Програма засідання круглого столу: «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі – прогнози, дослідження, тенденції, тренди».

Місце проведення: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, конференц-зал № 2 (вхід 1С)
Дата та час проведення: 11 квітня 2019 року, 11:00
Реєстрація учасників: 10:30-11:00


11:00 -11:10: Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та директора виставки Баталова О.


11:10 – 13:00; 13:30 – 15:00: ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ


  • Консультування підприємств щодо енергоефективності»,  спікер – радник проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Усенко Наталія.
  • Енергоефективність як інструмент стрімкого розвитку підприємств хлібопекарської галузі», спікер – керівник напрямку по роботі з промисловими підприємствами «Топ-Інформ»Зіменко Сергій
  • Зміни в законодавстві, що стосуються  виробників харчової продукції, в тому числі і експортерів  та інші актуальні питання при проведенні державного контролю підприємств»,  спікери –  начальник відділубезпечності харчових продуктівДержпродспоживслужби Новохатня Оксана, головний спеціаліствідділуБржезинська  Людмила
  • Основні світові тренди споживання хлібобулочних виробів», спікер – Голова Ради з питань експорту продовольства Ukrainian Food Expo Богдан Шаповал
  • Огляд ключових тенденцій хлібобулочного ринку Великобританії», спікер – власник компанії Vimes ConsultingДевід Гільгур
  • Нові підходи до розвитку технологій і асортименту хлібобулочних виробів», спікер – доктор технічних наук, ФГАНУ НІІХП Ліна Іванівна Кузнєцова

13:00 – 13:30:  Перерва на каву.


  • Перспективи та універсальність використання багатокомпонентних висушених заквасок у хлібопекарському виробництві», спікер –  директор Представництва компанії ECOTRADEв Україні Володимир Сербо
  • Тенденції до збільшення попиту на натуральні наповнювачі»,  спікер –  директор ТОВ «Галафрут» Сергій Фотієв.
  • Сучасні рішення та інновації в хлібопекарській промисловості»,  спікер – власник компанії Бакерес Україна, Вітольд Сіри  та комерційний директор Олена Лахмітькова.
  • Автоматизація виробництва – підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової галузі», спікер – комерційний директор TOPOS a.s., Мілан Слабі
  • Тренди та перспективи розвитку хлібобулочної галузі Західного регіону»,  спікер – Заступник завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства  Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУОльга Романовська.

15:00 -15:30: ОБГОВОРЕННЯ


15:30-16:30: ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ


ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів «Краща Великодня випічка 2019» та «Кращий дизайн упаковки 2019»

Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

*В програмі можливі зміни


Контактна особа:
Жукова Олена, виконавчий директор ВАП,
тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90
м. Київ,  01133, Україна
вул. Коновальця, 31, офіс 514
e-mail: vap@vap.org.ua
www.vap.org.ua

  • Поділитись: