Всеукраїнська асоціація пекарівта компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» Запрошує до співпраці!
Спонсори круглого столу: компанії ПрАТ «Київхліб», J4 s.r.o. та ТОВ «Галафрут»
Програма засідання круглого столу: «Перспективи розвитку хлібопекарської галузі – прогнози, дослідження, тенденції, тренди».
Місце проведення: Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, конференц-зал № 2 (вхід 1С)
Дата та час проведення: 11 квітня 2019 року, 11:00
Реєстрація учасників: 10:30-11:00
11:00 -11:10: Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Череди В.В. та директора виставки Баталова О.
11:10 – 13:00; 13:30 – 15:00: ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ
- Консультування підприємств щодо енергоефективності», спікер – радник проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності в Україні» Усенко Наталія.
- Енергоефективність як інструмент стрімкого розвитку підприємств хлібопекарської галузі», спікер – керівник напрямку по роботі з промисловими підприємствами «Топ-Інформ»Зіменко Сергій
- Зміни в законодавстві, що стосуються виробників харчової продукції, в тому числі і експортерів та інші актуальні питання при проведенні державного контролю підприємств», спікери – начальник відділубезпечності харчових продуктівДержпродспоживслужби Новохатня Оксана, головний спеціаліствідділуБржезинська Людмила
- Основні світові тренди споживання хлібобулочних виробів», спікер – Голова Ради з питань експорту продовольства Ukrainian Food Expo Богдан Шаповал
- Огляд ключових тенденцій хлібобулочного ринку Великобританії», спікер – власник компанії Vimes ConsultingДевід Гільгур
- Нові підходи до розвитку технологій і асортименту хлібобулочних виробів», спікер – доктор технічних наук, ФГАНУ НІІХП Ліна Іванівна Кузнєцова
13:00 – 13:30: Перерва на каву.
- Перспективи та універсальність використання багатокомпонентних висушених заквасок у хлібопекарському виробництві», спікер – директор Представництва компанії ECOTRADEв Україні Володимир Сербо
- Тенденції до збільшення попиту на натуральні наповнювачі», спікер – директор ТОВ «Галафрут» Сергій Фотієв.
- Сучасні рішення та інновації в хлібопекарській промисловості», спікер – власник компанії Бакерес Україна, Вітольд Сіри та комерційний директор Олена Лахмітькова.
- Автоматизація виробництва – підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової галузі», спікер – комерційний директор TOPOS a.s., Мілан Слабі
- Тренди та перспективи розвитку хлібобулочної галузі Західного регіону», спікер – Заступник завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУОльга Романовська.
15:00 -15:30: ОБГОВОРЕННЯ
15:30-16:30: ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ
ВРУЧЕННЯ НАГОРОД учасникам Конкурсу хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів «Краща Великодня випічка 2019» та «Кращий дизайн упаковки 2019»
Дякуємо, що знайшли можливість прийняти участь у нашій роботі, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.
*В програмі можливі зміни
Контактна особа:
Жукова Олена, виконавчий директор ВАП,
тел. (+38044) 529 62 56; 522 87 90
м. Київ, 01133, Україна
вул. Коновальця, 31, офіс 514
e-mail: vap@vap.org.ua
www.vap.org.ua