Доброго дня, шановні керівники харчових підприємств!

Ви як ніхто розумієте, що добробут та економічне зростання держави, її безпека залежать від стабільної роботи підприємств харчової промисловості. Проте більшість підприємств нині відчуває нестачу висококваліфікованих інженерно-технічних кадрів, а заклади вищої освіти внаслідок орієнтованості випускників шкіл на освіту за кордоном починають відчувати дефіцит студентів. Але ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо подолати цю проблему.

Національний університет харчових технологій (м. Київ)– потужний навчально-науковий комплекс, який за понад сто років свого існування підготував не одне покоління висококваліфікованих кадрів для харчової промисловості. Незмінним залишалося прагнення нашого колективу на будь-якому етапі історичного розвитку держави готувати фахівців найвищого ґатунку, виховувати самовідданих, наполегливих, творчих особистостей, вкладати все своє вміння, всі знання, усю душу у гармонійний розвиток своїх вихованців.

Навчально-науковий інститут харчових технологій – це структурний підрозділ Університету, який готує здобувачів вищої освіти за вкрай необхідною спеціальністю 181 «Харчові технології». Ми пропонуємо денну, заочну, в тому числі зі скороченим терміном навчання, дистанційну та дуальну (яка поєднує теоретичне навчання зі стажуванням на підприємстві) форми навчання.

Якщо у Вас є співробітники, які мають диплом молодшого спеціаліста, і прагнуть здобути вищу освіту за спеціальністю 181 «Харчові технології», чекаємо на них з 10 по 22 липня 2019 року для подання заяв і документів на навчання за скороченим терміном (від 2 до 3,5 років) для здобуття освітнього ступеня бакалавра та для участі у вступних фахових випробовуваннях.

Якщо у Вас є співробітники, які мають диплом інженера, бакалавра, спеціаліста або магістра за іншою спеціальністю, але потребують поглиблення знань за спеціальністю 181 «Харчові технології» чекаємо на них з 01 липня по 23 липня 2019 року для подання заяв та документів на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра та для участі у вступних фахових випробовуваннях.

Більш детальну інформацію про умови вступу, перелік освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій, перелік вступних випробувань та програми до них Ви може знайти на офіційному сайті НУХТ за посиланням: https://nuft.edu.ua/vstupnyku/
https://nuft.edu.ua/vstupnyku/nashi-specialnosti/

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, будемо раді допомогти. Звертайтеся за телефонами:
(044) 287-91-90, (044) 287-97-36.

З повагою, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко

  • Поділитись: