Згідно даних рейтингу «ТОП-100. Кращі топ-менеджери України», який опубліковано у квітні 2011 р., Президента ЗАТ «Холдинг «Т і С» Володимира Слабовського визнано кращим топ-менеджером в хлебопекарській галузі.

В загальному списку кращих керівників України Володимир Слабовський зайняв 48 місце із 100, набравши 44,29 балів із 50 можливих, а також очолив галузевий рейтинг.

Щорічний рейтинг «ТОП-100 Кращі топ-менеджери України», складений «Інвестгазетою», оснований на анкетуванні топ-менеджерів. Для кожного ринку було складено оціночні листи, при цьому шкала оцінювання була однаковою для всіх номинантів. Таким чином, топ-менеджери оцінювали один одного лише в своїх сегментах ринку, виступаючи експертами рейтингу. Оцінка керівників проводилася по 10-балльній системі по трьох групах критеріїв, які характеризують особисту і корпоративну ефективність топ-менеджерів, успішність підприємства, яке очолює керівник

Володимир Слабовський очолює ЗАТ «Холдинг «Т і С» з моменту заснування компанії. За 13 років підприємство не тільки зайняло, але й зміцнило лідерські позиції на ринку завдяки вірно обраній стратегії розвитку та її реалізації. Володимир Леонардович також є президентом Всеукраїнської асоціації пекарів.

Це не перше визнання Володимира Слабовського в якості ефективного топ-менеджера. У лютому 2011 р. президент «Холдингу «Т і С» став переможцем национального етапу міждународного конкурсу «Підприємець року – 2010» у номінації «Майстер бізнесу», який організовано в усьому світі компанією «Ernst & Young». Владимир Леонардович також очолював галузевий рейтинг «Топ-100. Кращі топ-менеджери України» у 2010 р., займав перші позиції в інших бізнес рейтингах.

  • Поділитись: