Концерн Хлібпром став ексклюзивним спонсором проведення міжнародної бізнес-конференції «Український хліб, крупи, борошно та макарони на шляху до Європи», яка проходить 27- 28 жовтня у Львові.

       Для обговорення перспектив макроекономічного стану України конференція об’єднала представників центральної та регіональної державної влади та ключових фахівців галузі: ТОП-менеджерів та власників борошномельних, круп’яних, хлібопекарських підприємств та виробників макаронних виробів, представників компаній-постачальників продукції, обладнання й технологій.

       Генеральний Директор Компанії «Концерн Хлібпром» Владислав Аверченко став модератором однієї з найжвавіших панельних дискусій щодо можливостей та викликів Європейського ринку перед українськими виробниками.

       Конференція триває: цікаві доповіді, аналітичні звіти, живе спілкування для пошуку рішень, спільної позиції щодо відстоювання прав українського виробника та економічної безпеки країни в складний воєнний період.

 

       Виступ Олександра Тараненка, президента  Всеукраїнської асоціації пекарів на Міжнародній бізнес-конференції Український хліб, крупи, борошно та макарони на шляху до ЄС.

          Організатори: Борошномели України/Millers of Ukraine/Мукомолы Украины та Agro Marketing Agency.

 

  • Поділитись: