З 17 по 19 жовтня 2018 року у Виставковому Центрі «Київ Експо Плаза» відбулася XI Міжнародна виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH. Для гостей виставки організатори  підготували цікаву інформаційну програму. Учасникам була надана можливість поповнити свої знання й опанувати нові навички у форматі науково-практичних семінарів, тренінгів, конференцій, майстер-класів на діючому обладнанні.

Всеукраїнська асоціація пекарів, як постійний партнер організаторів заходу,  в рамках виставки провела Круглий стіл «Якість і безпека харчової продукції – запорука розвитку підприємств хлібопекарської галузі».

До роботи Круглого столубули запрошені фахівці з питань підвищення конкурентоспроможності українського хлібопечення.  Зі словами привітання з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості звернувся Генеральний директор Директорату з безпечності та якості харчових продуктів Міністерства аграрної політики і продовольства України Мороз Микола Анатолійович. Микола Анатолійович ознайомив  зі  змінами у вітчизняному харчовому законодавстві та гармонізацією його з європейським.  Директор Київської філії ДП «Київоблстандарт метрологія», Бєлофастова Олена Іванівна доповіла про важливість введення принципів ХАССП і інших елементів міжнародного стандарту ISO 22000 на підприємствах галузі для підвищення якості і безпечності харчової продукції З презентаціями виступили представники компаній – нових членів ВАП. Маслов Юрій Васильович, представник Компанії «J4 s.r.o.» (Чеська республіка) в Україні розповів про нові напрямки роботи компанії по підвищенню продуктивності та енергоефективності виробництва  на етапі випікання продукції. Керівник Інноваційного центру  Приватного підприємства «ТД «Золота миля» Танаскова Наталія ознайомила учасників з новими інгредієнтами та рішеннями щодо розширення асортименту та підвищення якості продукції. Комерційний представник Акціонерного товариства TOPOS a.s. (Чеська республіка), Пономаренко Олексій розповів про обладнання компанії, яке має високий попит на ринку хлібопекарів та кондитерів.

В рамках круглого столу відбулосянагородження кращих представників компаній – членів Всеукраїнської асоціації пекарів Дипломами Міністерства аграрної політики та продовольства України з нагоди Дня працівників харчової промисловості України, які вручив Генеральний директор Директорату з безпечності та якості харчових продуктів Міністерства аграрної політики і продовольства України Мороз Микола Анатолійович. Потім до присутніх зі словами привітання і подяки з нагоди  15-річчя створення Всеукраїнської асоціації пекарів звернулася виконавчий директор ВАП Жукова Олена Валентинівна, яка вручила Подяки за надійне партнерство, а також посібник «Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум» спеціалістам підприємств-членів ВАП.

В роботі Круглого столу прийняли участь понад 60 спеціалістів, фахівців, науковців, виробничників і гостей заходу.

Дирекція Всеукраїнської асоціації пекарів щиро вдячна постійному партнеру організатору Міжнародної виставки «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH», спонсорам , що забезпечили  підтримку  заходу ,  компаніям «J4 s.r.o.» (Чеська республіка), Приватному підприємству «Торговий дім «Золота миля» та ПрАТ «Київхліб», а також всім учасникам і гостям Круглого столу за участь у заході.

  • Поділитись: